G
Georgina
Gość
Waga w normie co najważniejsze, teraz pewnie ma ponad 2kg.odnalazlam sie... no waga wydaje mi sie ladnanajwaznijesze ze zdrowa i nic tam na usg nie widac zlego no i ze nadal jest martynka
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Waga w normie co najważniejsze, teraz pewnie ma ponad 2kg.odnalazlam sie... no waga wydaje mi sie ladnanajwaznijesze ze zdrowa i nic tam na usg nie widac zlego no i ze nadal jest martynka
![]()
Hehe, nie martw się Kochana, to normalne. Ja nigdy nie bałam się porodu, aż tu nagle ostatnio ciągle o nim myślę. Przeraża mnie ta akcja jak zaczną się częste skurcze i co teraz? Szybko szybko wziąć torbę i do szpitala. A ten mój J jest jeszcze w pracy! Drynkam do niego, że jadę rodzić, żeby dojechał do mnie potem.. a może akurat będzie w domu? Tak czy siak jak nie J to mama będzie na porodówce. Może dziwnie tak z mamą rodzić, ale dla mnie jest bardzo ważna bliska osoba obok. Ten pośpiech.. brrr nie cierpię go![]()
Mam nadzieję, że w czwartek na wizycie u gin (doliczyłam się wczoraj, że 4 Laseczki idą w czwartek do gina;D Ale fajnie) ginka mi przybliży trochę kiedy się Małej spodziewać. Chyba można tak ocenić mniej więcej?