reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

widzą to po wygladzie. kobiety spodziewajace sie chlopca przewaznie choc nie zawsze wygladaja na bardziej wypoczete ładne kolorki na twarzy, nieskazitelna skora i ogolnie bije od niej zycie. u mnie od razu wszyscy wiedzieli ze bedzie dziewczynka... jakos super ciemnej karnacji nie mam ale na poczatku wygladalam jak trupek taka biala i jakies czerwone plamki na twarzy teraz juz troche lepiej nie jestem taka blada, mnostwo wypryskow mi wyskakiwalo i ogolnie bylo widac zmeczenie i to jak mala kradnie mi urode. do tego tez inaczej tyje sie. No ale jak juz pisalam nie w kazdym przypadku sie to sprawdza.

co do dzidzi to ja tez cierpie z tego powodu z tym ze moj brat ma juz 5miesiecznego lobuziaka ktorego codziennie odwiedzam i wczuwam sie w role bo bardzo mi to pomaga upewnia mnie a pozatym kocham bardzo tego szkraba i chce juz swoje wziac na raczki. najlepsze jest to ze kacper wszystkich juz osikał to drugie tez zrobil, bardzo czesto mojej mamie uleje na twarz mleczko jak go za bardzo wytarmosi a mu sie wszystko jeszcze w zoladku nie poukladalo a mi nigdy jeszcze zadnego takiego psikusa nie zrobil. Chyba naprawde mnie kocha i wie komu robic balagan a komu nie.

no wlasnie ale ja wcale dobrze nie wygladam brzuszek mam moim zdaniem maly a cholera kilogramow przytylo juz chyba ze 20 ;/:sorry::eek: a to mnie nie pociesza wcale ////.....i wogole pulchna na twarzy sie zrobilam jakas he moze ja mam core w srodku ??? :-D DZIS MAM USG kolejne heheh wiec moze nie zawiedzie .... i jajka nie opadna.. nie no ale to sie czuje ja czuje jak tylko sie dowiedzialam ze jestem w ciazy ze to chlopak ;-)

ja przymierzylam wszystkie kozaczki jakie mam i DUPA !! nie wejde do zadnych !!! masakra jakas !! ale nie kupuje bo potem bede je miala za duze !! a do swiat jakos pociagne ... bede w traperach chodzic jak by co :)

Ja tez probowalam wcisnac zimowe buty ale nie da rady he kupilam botki sobie na jesien i w nich bede chodzic rozmiarowo takie same kupilam jakie nosze ... ale jakies wygodniejsze sa ,...chodz myslalam ze jak ten sam rozmiar to i w zimowe sie zmiesze a tu doopa:cool:

to jeszcze troszke i sie okaze:-) wierze ze bedziecie mieli to co pragniecie. ja np poczatki ciazy mialam ciezkie az do prawie 5 miesiace. stale wymioty biedunka brak apetytu i podwyzszona temp. czulam sie fatalnie. nie chcialabym do tego weicej wracac.

Jej dziekowac Bogu ja na poczatku ciazy mialam tylko mdłosci.... i to tylko kilka dni raz tylko zwymiotowałam ale to z nerwów .... a tak to bylo ok :-)

dokładnie... ja się najbardziej boję tego, że dostanę ogólną narkozę i kto wtedy przytuli Danielka? :-( będzie sam.

:-)
Dokladnie Tatus moze zabawiac tulac juz od samego poczatku
:-) biora melego zwazyc zmierzyc i takie tam i odrazu potym tatus moze byc z bobaskiem ///:-)

reklama
tak mi spuchły wczoraj nogi, że nawet przez noc nie zeszła cała opuchlizna :confused2: do tego coraz częściej mi drętwieje prawa dłoń i czuję mrowienie w palcach...

Ciekawe czy Nasze chłopy będą pamietały by po porodzie dla poprawy nastroju Nam jakis bukiet kwiatów za ciezki wysiłek przynieść w podzięce ;)

ja za to wiecznie mam lewa reke zdretwiala a palce juz od dawna.... a od wczoraj mam zdretwiala prawa strone brzucha i plecow i okolice pępka.

słuchajcie, mam pytanie.
dostałam ocieplany komplet z disneya - spodnie i kurtka (rozmiar 56-62) tylko stópki nie są zabudowane. co mam do tego dokupić, bo przecież nie ma takich maleńkich butków? :sorry:

słuchajcie, mam pytanie.
dostałam ocieplany komplet z disneya - spodnie i kurtka (rozmiar 56-62) tylko stópki nie są zabudowane. co mam do tego dokupić, bo przecież nie ma takich maleńkich butków? :sorry:

są butki:) u mnie jest mnostwo a moje miasto to wiocha totalna... hehehe ja mam duzo bucikow dla takiego malego szkraba:)

słuchajcie, mam pytanie.

pod taki zestaw to pajac na nogach bedzie, i mozna papucie ala skarpety zafundować :)

reklama
Do góry