reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Właśnie, jak to jest z tymi rozstępami?:confused2: Mogą pojawić się po porodzie??:-(
Ja, jak do tej pory mam od dołu piersi takie niteczki:wściekła/y::wściekła/y:..A obwód od dobrego tygodnia 115 cm:-) i nic się nie zmienia..

niestety moga... moja znajoma tak miala i jedna z forumowiczek z ktora pisalam na temat kremow na rozstepy a rodzila w sierpniu. czytalam na innych forach ze wlasnie czesto pojawialy sie po porodzie....:crazy::crazy::crazy: nie ma rady na te cholerstwa

reklama
niestety moga... moja znajoma tak miala i jedna z forumowiczek z ktora pisalam na temat kremow na rozstepy a rodzila w sierpniu. czytalam na innych forach ze wlasnie czesto pojawialy sie po porodzie....:crazy::crazy::crazy: nie ma rady na te cholerstwa
:-:)-(Mam nadzieję, że jednak mi się nie przytrafią..
Bo jak sobie wspomnę te rozstępy kobiet z programu Drzyzgi:no::no:, to normalnie szok..

Ja dopiero po porodzie zobaczyłam ile tak naprawdę mam rozstępów :-( No-scar poszedł w ruch. Mam nadzieję, że będzie jakiś efekt.

Bura!!! Jak się miewasz? Dziewczynki rosną jak na drożdżach mam nadzieję, no i że się wysypiasz :))
ściskam!

a rozstępy nie znikną z dnia na dzień.
a wyczytałam ostatnio, że witamina A+e (taka w kapsułkach) jest dobra. ale nie łykać, a wcierać ten "olejek"...

Bura!!! Jak się miewasz? Dziewczynki rosną jak na drożdżach mam nadzieję, no i że się wysypiasz :))
ściskam!
:-) Oj rosną, rosną! Ostatnio byliśmy na ważeniu i wyszło, że dziewczynki przybrały po 150g w ciągu 2 dni. Pani doktor stwierdziła, że to niemożliwe i że na pewno waga jest zepsuta. Przyniosła inną, ale wynik się potwierdził. Nadrabiamy zaległości :tak:
A co do snu - zapomniałam już jak to jest się wyspać. Na razie mi to nie grozi :sorry:

ściskam!

a rozstępy nie znikną z dnia na dzień.
a wyczytałam ostatnio, że witamina A+e (taka w kapsułkach) jest dobra. ale nie łykać, a wcierać ten "olejek"...
tak witamina A+E jest bardzo dobra tylko skóra się do niej za szybko przyzwyczaja niektóre osoby ją rozgniatają i mieszają ten olejek z balsamem bądz kremem ale jak to potem odstawisz to ... może być nie ciekawie:-(

Wlasnie mi sie przypomnialo, ze najlepszy ponoc na rozstepy jest czysty kolagen. Ale kosztuje bardzo duzo, bo bodajze za 50 ml bylo to ok 500zl...

dziękuję dziewczyny:zawstydzona/y::-)
ja się cieszę że chociaż przodem ten brzuszek wygląda jak taki prawdziwy ciążowy :happy:ale nadal każdy jest w szoku jak mówi o terminie porodu:-p

reklama
Do góry