G
Georgina
Gość
A masz bolesne skurcze?mi lekarz powiedzial ze mam ta nospe brac 3 razy dziennie i ze to pomoze mi tez w tych bolach krocza no i te bolesne skurcze przepowiadajace troche zlagodzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz bolesne skurcze?mi lekarz powiedzial ze mam ta nospe brac 3 razy dziennie i ze to pomoze mi tez w tych bolach krocza no i te bolesne skurcze przepowiadajace troche zlagodzi.
Krem pielęgnacyjny Bambino może byc?Sudocrem to już bardziej takie lekarstwo na odparzenia i problemy skórne, prawda. Ja będę smarować albo jakimś pielęgnacyjnym albo właśnie zdecyduję się na Linomag.
A masz bolesne skurcze?
No ja miałam w nocy bolesne skurcze i też już wolę nie wiedziec jak te porodowe są bolesneBardzo mnie bolą ale nie są długie... zazwyczaj mam je gdy leże... naparwde nie mile uczucie dlatego boje sie tych porodowych bo jesli sa mocniejsze to na pewno bede krzyczec![]()
Aha a co Ci lekarz mówił odnośnie tych skurczy? Mi ginka mówiła dziś, że jak się syt powtórzy to fru na izbę przyjęc. W czwartek mam wizytę u ginki, przyjaciółka postraszyła, że po takiej mojej dzisiejszej nocy to mam na bank skróconą szyjkęBardzo mnie bolą ale nie są długie... zazwyczaj mam je gdy leże... naparwde nie mile uczucie dlatego boje sie tych porodowych bo jesli sa mocniejsze to na pewno bede krzyczec![]()
Aha a co Ci lekarz mówił odnośnie tych skurczy? Mi ginka mówiła dziś, że jak się syt powtórzy to fru na izbę przyjęc. W czwartek mam wizytę u ginki, przyjaciółka postraszyła, że po takiej mojej dzisiejszej nocy to mam na bank skróconą szyjkę![]()