reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Bardzo mnie bolą ale nie są długie... zazwyczaj mam je gdy leże... naparwde nie mile uczucie dlatego boje sie tych porodowych bo jesli sa mocniejsze to na pewno bede krzyczec:-D
No ja miałam w nocy bolesne skurcze i też już wolę nie wiedziec jak te porodowe są bolesne:-p Na szczęście za dnia teraz czuję się dobrze.

Bardzo mnie bolą ale nie są długie... zazwyczaj mam je gdy leże... naparwde nie mile uczucie dlatego boje sie tych porodowych bo jesli sa mocniejsze to na pewno bede krzyczec:-D
Aha a co Ci lekarz mówił odnośnie tych skurczy? Mi ginka mówiła dziś, że jak się syt powtórzy to fru na izbę przyjęc. W czwartek mam wizytę u ginki, przyjaciółka postraszyła, że po takiej mojej dzisiejszej nocy to mam na bank skróconą szyjkę:sorry:

Aha a co Ci lekarz mówił odnośnie tych skurczy? Mi ginka mówiła dziś, że jak się syt powtórzy to fru na izbę przyjęc. W czwartek mam wizytę u ginki, przyjaciółka postraszyła, że po takiej mojej dzisiejszej nocy to mam na bank skróconą szyjkę:sorry:

nic bo nie powoduja rozwarcia takze nie mam sie czego bac.

No nic Dziewczynki ja powoli szykuję się do ginki. Zobaczymy czy infekcja wyleczona (choć nie jestem o tym przekonana) i w jakiej kondycji jest moja szyjka. A potem na zakupy do baby fanta:))
Dam znać jak wrócę do domu.

reklama
Do góry