reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry, cześć i czołem :rofl2:

Widzę że się dziewczynki rozkręciły i mam co nadrabiać. ;-) Super.

Ja jak zwykle siedzę w pracy i podejrzewam że prędko do Was nie zajrzę :zawstydzona/y: Ale chcę się wyrwać wcześniej do domku to wtedy może uda mi się wszystko nadrobić.

Najeli kochana wszystkiego najdłuższego :-) Pociechy z Adasia i Męża :-D

Buziaki Śnieżynki

witam dziewczyny

Też mam termin na lutego:):)

Czy szykujecie juz wyprawke dla dziecka??
ja pod koniec tego miesiąca zaczynam już kompletować wszystko na razie jeszcze mówię sobie stop:laugh2:
Dzień dobry, cześć i czołem :rofl2:

Widzę że się dziewczynki rozkręciły i mam co nadrabiać. ;-) Super.

Ja jak zwykle siedzę w pracy i podejrzewam że prędko do Was nie zajrzę :zawstydzona/y: Ale chcę się wyrwać wcześniej do domku to wtedy może uda mi się wszystko nadrobić.

Najeli kochana wszystkiego najdłuższego :-) Pociechy z Adasia i Męża :-D

Buziaki Śnieżynki
Trzymaj się jakoś w pracy i nie przemęczaj sie;-):sorry:

Witam Was w ten piękny poranek i zmykam zrobić porządek ze sobą i mieszkaniem.
Wczoraj położyłam się o 23 i tak jakoś zasłam;-) A dziś obudziłam się o wpół do 11. Mała miała czkawkę:-D:-D:-D

Później wróce i odrobię pracę domową, czyli nadrobię czytanie waszych kochanych wypocinek;-)

Paaa:-)

Najeli wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla Ciebie i Twojej Kruszynki no i oczywiście pociechy z męża :-)

ja wróciłam z zakupów i zaraz zabieram się za obiad ale najpierw gonię na dwór, bo na drogę muszę kosz ze śmieciami wystawić=urok mieszkania w domku no i śmieciara zwykle jeździ w II środę miesiąca a jutro święto więc jeżdżą dzisiaj, idę a zwykle mąż to robi :eek:może mi się uda :shocked2:

reklama
Ale w tym momencie poczułam się taka...inna typu, nie robiła, odsunięta o fuj fuj rzeczy:eek::-D
Robiłam, np. zabijałam muchy i wsadzałam mojemu kuzynowi do zupy w makaron:cool2:

ejjjj to Ty nawet gorsza od nas jesteś:eek:

MamaAlexa matko Ty wstajesz o jakiś nieludzkich porach:szok: ale masz zdrowy odruch - od razu do nas:-D

ja dzisiaj jakaś połamana jestem, w dodatku brzuszek boli, mam nadzieję, że to nie dlatego, że wczoraj pominęłam jedną dawkę tabletek:-(zapomniałam noo:-(

w ogóle to dzień dobry:-D

Najeli - sto lat a nawet więcej!! buziaki

Do góry