_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
noooo hehehe...no ja sobie zdaje sprawe ze ten bol dzisiejszy to pikus z tym co mnie czeka![]()
a mi się znów zaczynają bóle... więc może jeszcze urodzę dziś

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noooo hehehe...no ja sobie zdaje sprawe ze ten bol dzisiejszy to pikus z tym co mnie czeka![]()
nooo chyba mamy ten sam termin co nie???no to etna jedziemy na tym samym wózku![]()
mój termin mija dzisiajnooo chyba mamy ten sam termin co nie???
Przynajmniej dotrzymamy sobie towazystka
oj dobrze cie rozumiem...mi juz pewne osoby wmawiaja ze to moja wina ze nie urodzilam jeszcze bo nic nie robie????????????????????????????a wiekszosc sposobow na wywyolanie prodow przerobilam wrrno jakby to ode mnie zalezalo...i ciagle pytania czy juz rodze
chyba na dzis sie zadna nie zalapie ja tez liczylam ze dzis urodze a tu lipa:-
-
-(
a ja sie tak zastanawiam czy jutro nie udac sie do szpitala mowiac ze slabo czuje ruchy...moze zostawia mnie i wywolaja juz porod??co myslicie??
chyba szlag trafi mój remont!!!!!!!!
Mam skurcze, ale narazie nie regularne, ale zaczynają boleć, rozwolnienie lekkie (ale to u mnie była norma przez całą ciążę), bóle od kręgosłupa, i wydzielina dzisiaj taka lekko w brąz, ale leciutko. Może mały sobie ćwiczy, alle jak złapie skurcz to oczy mam na wieszchu, ale jak puści to ok