reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
chyba szlag trafi mój remont!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Mam skurcze, ale narazie nie regularne, ale zaczynają boleć, rozwolnienie lekkie (ale to u mnie była norma przez całą ciążę), bóle od kręgosłupa, i wydzielina dzisiaj taka lekko w brąz, ale leciutko. Może mały sobie ćwiczy, alle jak złapie skurcz to oczy mam na wieszchu, ale jak puści to ok

byłam dzisiaj na dodatkowym usg,zeby sprawdzić ułożenie dziecka i trwało to może 20 sekund.Nawet mi nie powiedzieli czy dziecko duże,i czy wogóle wszystko ok.Rozumiem że taki był cel wizyty ale co im szkodziło. A jak spytałam czy może podejrzeć płeć bo ostatnim razem nie udało się to mi powiedziała że to się określa w 20 tyg.Szkoda słów:wściekła/y:

Mam skurcze, ale narazie nie regularne, ale zaczynają boleć, rozwolnienie lekkie (ale to u mnie była norma przez całą ciążę), bóle od kręgosłupa, i wydzielina dzisiaj taka lekko w brąz, ale leciutko. Może mały sobie ćwiczy, alle jak złapie skurcz to oczy mam na wieszchu, ale jak puści to ok

Mam wieści od Olicy:
Mam dziś już małą na stałe. Oczywiście nie mam mleka póki co więc deprecha :) a ogólnie to rana boli trochę.
Na pytanie kiedy wychodzi:
Jak wszystko będzie ok to może w poniedziałek lub wtorek. O ile żółtaczki teraz nie złapie.

reklama
oj dobrze cie rozumiem...mi juz pewne osoby wmawiaja ze to moja wina ze nie urodzilam jeszcze bo nic nie robie????????????????????????????a wiekszosc sposobow na wywyolanie prodow przerobilam wrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no jakby to ode mnie zalezalo...i ciagle pytania czy juz rodze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba na dzis sie zadna nie zalapie ja tez liczylam ze dzis urodze a tu lipa:-:)-:)-(

Co to znaczy , ze nic nie robisz? a co Ty możesz w tej kwestii zrobić? ludzie sa nienormalni:wściekła/y::wściekła/y:

a ja sie tak zastanawiam czy jutro nie udac sie do szpitala mowiac ze slabo czuje ruchy...moze zostawia mnie i wywolaja juz porod??co myslicie??

Myślę, ze to odbry pomysł.... warto spróbowac bo jak widac na nich nie ma innych sposobów..

Etna to moze Ty co tak bardzo chciałaś czekac wszystkie nas przegonisz?:sorry::-D:-D

Do góry