reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje caly czas zasypiaja same w pokoju zarowno wieczorem jak i w dzien:tak::tak::tak:
Teraz cos sie Klaudi poprzewracalo w glowie i przychodzi do mnie:szok::szok::szok:

reklama
Witam
No to jestem pierwsza:tak::tak::tak:Dziewczynki spia,a Dominik wlasnie poszedl do szkoly ze szwagrem:-):tak:
Wiktoria znowu mi kaszle i musialam Jej nos wydmuchac na pol snie:no:
Pogoda znowu ladna i swieci sloneczko-oby jak najdluzej tak bylo:tak::tak::tak:
Ja zmykam jeszcze na troszke do wyrka:-):tak:

Również witam porannie:-):-):-)
A u nas taka mgła że sąsiedniego bloku nie widać:tak::tak::tak:
Maja też rano kaszlała i jakiś katar się do niej zaczyna przyplątywać ale do przedszkola poszła, ciekawe w jakim stanie ją odbiorę:sorry::sorry:
Poza tym pracowity dzień mnie czeka:tak::tak::tak:

wypoczeta:) ja mam urlop non stop:-D ale wkrotce sie to zmieni:rofl2:

tzn?????????????????????

witam się i ja.
dzis jestem wyspana ,Oliwka przespałą cała noc,jak usnęła o 20.50 to wstała o 7.10 więc jak na nią to super.
a nie budziła się przez katar bo skropiłam jej pieluszkę Olejkiem Olbas i odetkało jej nos i dobrze jej się spało :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no ale zaczęła mi mocno rano kasłać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tego się bałam,dziś siedzi w domu a ten tydzień ma byc taki cieplutki a to wszystko ze tak nagle z zimna zrobiło sie tak ciepło i się dziwić że wszedzie te chorubska.

dobra ja ubieram się juz bo nieługo lecę do pracy :tak::tak::tak:

:-D:-D:-Dhej, wpadłąm na moment z pracy zobaczyć co i jak na bb żeby już całkiem nie wypaść z obiegu:tak::tak::tak:
Pogoda super bo znowu jest cieplo i swieci slonce
u Ciebie słońce a u mnie deszczowo i paskudnie, normalnie jakaś depresyjna ta pogoda:-:)-:)-(

elloo

Ja juz w domku
Wczoraj wrocilysmy z urlopu:-D:-D
Droga szybko minela wyjechalam o 4:30 i ojechalam z Laura o 13:30
W domku czekal juz na nas obiadek
Oczywiscie dzis poswiecam czas rodzinie czyli Lali i mezulkowi ale od jutra ostro pisze na forum
Buziaki
fajnie, ze już do nas wracasz i ze podróż w porządku:tak::tak:

Goście dopiero wyszli,M trzeba będzie szykować na wyjazd:tak:.Na całe 2 tygodnie,biedny się zapości:-p;-):tak::-D:-D.
no zapości się ale jaki wróci stęskniony po tych dwóch tygodniach:tak::tak::tak:

Jak jutro w miare wczesnie wstaniemy i nei zapomne zeby mlode sie wysikaly do kubeczkow to pojade do pobrania krwi
a czemu robisz szczypiorkom badania bo ja chyba coś przegapiłam:-(

Również witam porannie:-):-):-)
A u nas taka mgła że sąsiedniego bloku nie widać:tak::tak::tak:
Maja też rano kaszlała i jakiś katar się do niej zaczyna przyplątywać ale do przedszkola poszła, ciekawe w jakim stanie ją odbiorę:sorry::sorry:
Poza tym pracowity dzień mnie czeka:tak::tak::tak:
u mnie też mgliście, mokro i zgnilizna wszędzie:no::no::no::no:normalnie jak ja nie cierpię listopada, najgorszy miesiąc w roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a co takiego będziesz robić, ze czeka Cię taki pracowity dzionek?

dzisiaj Misię puściłam do przedszkola po ponad 3 tygodniowej przerwie, ledwo zdążyłyśmy na śniadanie:eek:takie korki dzisiaj na mieście, ze szok:szok::szok::szok:
a w środę będzie miała pasowanie na przedszkolaka, chodzi już drugi rok ale jeszcze nie była pasowana bo akurat się pochorowała w ubiegłym roku w tym czasie:no:
aż sie boję po nią iść bo mnie złapie dyrektorka i każe uregulować zaległości, rada rodziców i dodatkowe zajęcia:crazy:a u nas w tym miesiacu kruchutko:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(no ale nie bedę przecież przed nią uciekać:eek:

Witam
U mnie słoneczko świeci ale jakiś wiatr wieje, M próbuje Kubka uśpić bo wstał o 6 i już marudził o 8 :sorry: mam nadzieję że zaśnie :tak: A ja jakaś niewyspana jestem. Teraz siedzę i kawusię piję może mi pomoże :sorry: a jak nie to jak Kubek zaśnie to też się chyba legnę na chwilę :tak:

reklama
Witam i ja dopiero teraz bo byłam w sklepie u nas pogoda marna co chwilke leje.
A nocka zła Kamilek o 2:00 zwymiotował tak troche ale chciał jeszcze wymiotowac ale nie mógł i miał stan podgorączkowy 37,8 C teraz sie bawi ciówcią bo mu kupiłam taką na nakrecanie a fajna jedzie po torach

Do góry