reklama
anaconda27
styczniówka2006
Może ma tylko taki okres i niedługo przejdzie

Witam
No to jestem pierwsza

Dziewczynki spia,a Dominik wlasnie poszedl do szkoly ze szwagrem:-)
Wiktoria znowu mi kaszle i musialam Jej nos wydmuchac na pol snie
Pogoda znowu ladna i swieci sloneczko-oby jak najdluzej tak bylo

Ja zmykam jeszcze na troszke do wyrka:-)
No to jestem pierwsza

Wiktoria znowu mi kaszle i musialam Jej nos wydmuchac na pol snie

Pogoda znowu ladna i swieci sloneczko-oby jak najdluzej tak bylo

Ja zmykam jeszcze na troszke do wyrka:-)

anaconda27
styczniówka2006
Również witam porannie:-):-):-)
A u nas taka mgła że sąsiedniego bloku nie widać

Maja też rano kaszlała i jakiś katar się do niej zaczyna przyplątywać ale do przedszkola poszła, ciekawe w jakim stanie ją odbiorę

Poza tym pracowity dzień mnie czeka

Maja też rano kaszlała i jakiś katar się do niej zaczyna przyplątywać ale do przedszkola poszła, ciekawe w jakim stanie ją odbiorę

Poza tym pracowity dzień mnie czeka

wypoczetaja mam urlop non stop
ale wkrotce sie to zmieni
![]()
tzn?????????????????????
witam się i ja.
dzis jestem wyspana ,Oliwka przespałą cała noc,jak usnęła o 20.50 to wstała o 7.10 więc jak na nią to super.
a nie budziła się przez katar bo skropiłam jej pieluszkę Olejkiem Olbas i odetkało jej nos i dobrze jej się spało

no ale zaczęła mi mocno rano kasłać

tego się bałam,dziś siedzi w domu a ten tydzień ma byc taki cieplutki a to wszystko ze tak nagle z zimna zrobiło sie tak ciepło i się dziwić że wszedzie te chorubska.
dobra ja ubieram się juz bo nieługo lecę do pracy

agunia-ln
Fanka BB :)

u Ciebie słońce a u mnie deszczowo i paskudnie, normalnie jakaś depresyjna ta pogoda:-Pogoda super bo znowu jest cieplo i swieci slonce
fajnie, ze już do nas wracasz i ze podróż w porządkuelloo
Ja juz w domku
Wczoraj wrocilysmy z urlopu
Droga szybko minela wyjechalam o 4:30 i ojechalam z Laura o 13:30
W domku czekal juz na nas obiadek
Oczywiscie dzis poswiecam czas rodzinie czyli Lali i mezulkowi ale od jutra ostro pisze na forum
Buziaki

no zapości się ale jaki wróci stęskniony po tych dwóch tygodniachGoście dopiero wyszli,M trzeba będzie szykować na wyjazd.Na całe 2 tygodnie,biedny się zapości
;-)
.

a czemu robisz szczypiorkom badania bo ja chyba coś przegapiłam:-(Jak jutro w miare wczesnie wstaniemy i nei zapomne zeby mlode sie wysikaly do kubeczkow to pojade do pobrania krwi
u mnie też mgliście, mokro i zgnilizna wszędzieRównież witam porannie:-):-):-)
Poza tym pracowity dzień mnie czeka![]()

a co takiego będziesz robić, ze czeka Cię taki pracowity dzionek?
dzisiaj Misię puściłam do przedszkola po ponad 3 tygodniowej przerwie, ledwo zdążyłyśmy na śniadanie

a w środę będzie miała pasowanie na przedszkolaka, chodzi już drugi rok ale jeszcze nie była pasowana bo akurat się pochorowała w ubiegłym roku w tym czasie

aż sie boję po nią iść bo mnie złapie dyrektorka i każe uregulować zaległości, rada rodziców i dodatkowe zajęcia

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
Ja dzisaj znowu niewyspana
Coś nie moge spać w nocy 
Za oknem mgliście, ale chyba się gdzieś wybierzemy
Ja dzisaj znowu niewyspana

Za oknem mgliście, ale chyba się gdzieś wybierzemy

B
Beata1988
Gość
Witam
U mnie słoneczko świeci ale jakiś wiatr wieje, M próbuje Kubka uśpić bo wstał o 6 i już marudził o 8
mam nadzieję że zaśnie
A ja jakaś niewyspana jestem. Teraz siedzę i kawusię piję może mi pomoże
a jak nie to jak Kubek zaśnie to też się chyba legnę na chwilę 
U mnie słoneczko świeci ale jakiś wiatr wieje, M próbuje Kubka uśpić bo wstał o 6 i już marudził o 8

B
Beata1988
Gość
Mam pytanko jak wystawiam coś na allegro to po zakończonej aukcji coś tam płacę tak?
Bo ja to blondynka wiadomo 

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam i ja dopiero teraz bo byłam w sklepie u nas pogoda marna co chwilke leje.
A nocka zła Kamilek o 2:00 zwymiotował tak troche ale chciał jeszcze wymiotowac ale nie mógł i miał stan podgorączkowy 37,8 C teraz sie bawi ciówcią bo mu kupiłam taką na nakrecanie a fajna jedzie po torach
A nocka zła Kamilek o 2:00 zwymiotował tak troche ale chciał jeszcze wymiotowac ale nie mógł i miał stan podgorączkowy 37,8 C teraz sie bawi ciówcią bo mu kupiłam taką na nakrecanie a fajna jedzie po torach
Podziel się: