B
Beata1988
Gość
Do 9.30 

jak ja bym też tak chciała
Kuba mi się budzi 6-7
chyba będę musiała sobie ściągnąć ten film i odlot dla Kuby 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Was coś wzięłotaka ładna pogoda a tu co druga to chora
zabyt szybko się ciepło zrobiło
zdrówka dla Was i dzieciaków
u mnie (odpukać w niemalowane) jak na razie wszyscy zdrowi i oby tak zostało
co się dziwić jak my cały czas na herbacie z cytryną a mój syn to całą cytrynę na tydzień je
i do tego jeszcze witaminki
Pogadałam z siostrą prawie przez dwie godzinydobrze że za skypa się nie płaci hehe
![]()
No ona zawsze tak spi do 9 lub 9:30 czasami zaszaleje do 10 a chodzi spac o 20 w nocy sie nie budzi tak wiec mam luzDo 9.30jak ja bym też tak chciała
Kuba mi się budzi 6-7
chyba będę musiała sobie ściągnąć ten film i odlot dla Kuby
![]()
A ja muszę syrop z cebuli zrobić coby Maję troszkę wzmocnić![]()
Witam i ja
U nas pogoda nie fajna zimno i straszny wiatr mamy ale jak narazie nie pada
My wczoraj z m ogladalismy do 2:30 film 2012 film naprawde godny polecenia tylko ze strasznie dlugi bo ponad 2,5 godziny ale warto bylo go obejrzec a ja juz bylam taka zmeczona pod koniec filmu ze potem jak sie polozylam do sypialni to nawet nie wiem kiedy usnelam na szczescie Emily dala nam pospac do 9:30
Wsystkim chorowitkom duuuzzzzzzo zdrowka zycze![]()
Anabuba Ty Kobito za miesiąc masz 10 rocznicę ślubuplanujecie coś szczególnego? ;-);-) dziesiąta to cynowa
a pierwsza jaka jest bawełniana czy papierowa? Bo już różnie słyszałam
![]()