Każda z nas może być listopadówką i na odwrót - nie rozumię komentowania, że ten moderator nie umie zająć się własnym forum...zaraz coś napiszę...
podeślij nam linka to my też się wypowiemy na ten temat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każda z nas może być listopadówką i na odwrót - nie rozumię komentowania, że ten moderator nie umie zająć się własnym forum...zaraz coś napiszę...
a ja od wczorajjezu, dziewczyny, nie narzekajcie... ja abstynentka od początku ciąży!!! :-(
ja też chcęCherie wiemy i łączymy się w bólu.
A ja też chętnie poczytam co te listopadówki marudzą, gdzie tego szukać?!
Luuuzna uważaj bo Cię wezmę za dwulicową:-):-) W końcu też się tam udzielasz.Każda z nas może być listopadówką i na odwrót - nie rozumię komentowania, że ten moderator nie umie zająć się własnym forum...zaraz coś napiszę...
możesz nam zapodac linka gdzie o tym pisały..Każda z nas może być listopadówką i na odwrót - nie rozumię komentowania, że ten moderator nie umie zająć się własnym forum...zaraz coś napiszę...
zeby tak samej z siebie odszedł to chyba jesteś jedną z niewielu..
o tak.!
sie już zawzięłam bo ileż można ..![]()
Już napisałam - ja naprawdę lubię i was i je...i jestem rozdarta jak tak ktos napiszę...boli i jedno i drugie - przecież Aluś Kocha ciocie i z listopada i z grudnia! ma duże serduszko![]()
gdzie to wyczytałaś?a piszą jakieś pierdoły że nie chcą przenosić do grudnia, żeby nie być grudniówkami, bo mamy bałagan na grudniu, że u nich to taki porządeczek na tip topliżą sobie nawzajem dupę i tyle... (wypowiadała się moderatorka i jeszcze jakaś piękna pogadana...)
![]()