reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
:szok::szok::szok::szok: zeby tak samej z siebie odszedł to chyba jesteś jedną z niewielu..

o tak.!
sie już zawzięłam bo ileż można .. :eek::eek::eek::eek:

i znow sie przekonuje w stwierdzeniu ze jestem wyjatkiem.. hehhe ale moze przez to ze ja do 5 mca mialam nudnosci i brak apetytu wiec wszystko sie jakos potoczylo.. a pozniej zaczely sie bole krocza i jakos sobie nie wyobrazam kochac sie.. na szczescie maz to rozumie a teraz sam by nie chcial bo boi sie ze cos przyspieszy a ja bym chciala...hehhe zgodne z nas malzenstwo:p

ja wczesniej widzialam klotnie jak obrazaly nasza moderatorke ale chodzilo o to ze zgapila pomysl z ta lista planowanych narodzin i tych co juz sie narodzily wtedy to byly akurat dziewczynki Jutki... nic wiecej nie znalazlam wiec niech ktos zapoda linka!

Już napisałam - ja naprawdę lubię i was i je...i jestem rozdarta jak tak ktos napiszę...boli i jedno i drugie - przecież Aluś Kocha ciocie i z listopada i z grudnia! ma duże serduszko:-D

a piszą jakieś pierdoły że nie chcą przenosić do grudnia, żeby nie być grudniówkami, bo mamy bałagan na grudniu, że u nich to taki porządeczek na tip top :tak: liżą sobie nawzajem dupę i tyle... (wypowiadała się moderatorka i jeszcze jakaś piękna pogadana...) :confused2:

Już napisałam - ja naprawdę lubię i was i je...i jestem rozdarta jak tak ktos napiszę...boli i jedno i drugie - przecież Aluś Kocha ciocie i z listopada i z grudnia! ma duże serduszko:-D

to podaj link tylko... chcemy poczytac.. ja sie nie bede udzielac bo dla mnie to durne klocic sie!!! ale chce chociaz sobie poczytac te bzdury!!!

reklama
a piszą jakieś pierdoły że nie chcą przenosić do grudnia, żeby nie być grudniówkami, bo mamy bałagan na grudniu, że u nich to taki porządeczek na tip top :tak: liżą sobie nawzajem dupę i tyle... (wypowiadała się moderatorka i jeszcze jakaś piękna pogadana...) :confused2:
gdzie to wyczytałaś? o_O

Do góry