A
AnOoLa88
Gość
Nogą wszystko zawsze możnano wlasnie nie wiem jak u mnie bedzie, glupio jechac jak na 2tyg wczasy
ale sam szlafrok polarkowy zlozony zajmie duzo... bede upychac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nogą wszystko zawsze możnano wlasnie nie wiem jak u mnie bedzie, glupio jechac jak na 2tyg wczasy

moj sie najpierw wybudzal i pytal co sie dzieje a ja ze zmieniam bok
ja na swój duzy zadek znalazłam majtasy
mi też ostatnio chłop powiedział ze jak czasem on nie spi a ja tak i przewracam sie z boku na bok to odgłosy wydaje jak monstrum jakieś..![]()
no wlasnie nie wiem jak u mnie bedzie, glupio jechac jak na 2tyg wczasy
tzn boje sie ze trzeba bedzie taaaaki namiot
na razie unikam tematu ale czuje ze trzeba bedzie sie po niego wybraca gdzie rzeczy dla dzidulka ?otóż to - dołóż do tego pampersy, podkłady poporodowe, ręczniki, kapcie - i pół torby wsiąknęło
mojego to też nic nie wybudzi.. sufit by mu na głowe spadl a on by dalej spał..moj sie najpierw wybudzal i pytal co sie dzieje a ja ze zmieniam bok, ale teraz juz ma mocny sen a szkoda bo czasem sie budze pobrykac mi sie chce, pogadac o 4 w nocy a on nic...
jak na 3tygodniowe wczasyotóż to - dołóż do tego pampersy, podkłady poporodowe, ręczniki, kapcie - i pół torby wsiąknęło

ja se nie mam .. ale juz upatrzony mama stanik karmiacy macie juz ? ja sie boje kupictzn boje sie ze trzeba bedzie taaaaki namiot
na razie unikam tematu ale czuje ze trzeba bedzie sie po niego wybrac
wiec połowa sukcesu za mną 
a gdzie rzeczy dla dzidulka ?![]()
podejrzewają coś u dzidzi:-(ojej moze po prostu sa ostrozni...to druga połowa hehe
stanik kupiłam taki jak na siebie teraz...no może ciutkę większy mi się wydaje, ale leży w miarę dobrze
W ogóle zapomniałam, że moja szwagierka ma dzis badania penatralnepodejrzewają coś u dzidzi:-(
To takie smutne, bo początek ciąży,a ona już płacze
fajniemojego to też nic nie wybudzi.. sufit by mu na głowe spadl a on by dalej spał..
jak na 3tygodniowe wczasy
ja se nie mam .. ale juz upatrzony mamwiec połowa sukcesu za mną
![]()
ojej moze po prostu sa ostrozni...
u mnie lekarka panikowala przez 3 pierwsze miesiace a wsio ok