reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
:-D
ja na swój duzy zadek znalazłam majtasy :-D
mi też ostatnio chłop powiedział ze jak czasem on nie spi a ja tak i przewracam sie z boku na bok to odgłosy wydaje jak monstrum jakieś.. :-D
moj sie najpierw wybudzal i pytal co sie dzieje a ja ze zmieniam bok :), ale teraz juz ma mocny sen a szkoda bo czasem sie budze pobrykac mi sie chce, pogadac o 4 w nocy a on nic...

a stanik karmiacy macie juz ? ja sie boje kupic :szok: tzn boje sie ze trzeba bedzie taaaaki namiot :zawstydzona/y: na razie unikam tematu ale czuje ze trzeba bedzie sie po niego wybrac

moj sie najpierw wybudzal i pytal co sie dzieje a ja ze zmieniam bok :), ale teraz juz ma mocny sen a szkoda bo czasem sie budze pobrykac mi sie chce, pogadac o 4 w nocy a on nic...
mojego to też nic nie wybudzi.. sufit by mu na głowe spadl a on by dalej spał.. o_O
otóż to - dołóż do tego pampersy, podkłady poporodowe, ręczniki, kapcie - i pół torby wsiąknęło
jak na 3tygodniowe wczasy :-D
a stanik karmiacy macie juz ? ja sie boje kupic :szok: tzn boje sie ze trzeba bedzie taaaaki namiot :zawstydzona/y: na razie unikam tematu ale czuje ze trzeba bedzie sie po niego wybrac
ja se nie mam .. ale juz upatrzony mam :-D wiec połowa sukcesu za mną :-D

a gdzie rzeczy dla dzidulka ? :)

to druga połowa hehe
stanik kupiłam taki jak na siebie teraz...no może ciutkę większy mi się wydaje, ale leży w miarę dobrze

W ogóle zapomniałam, że moja szwagierka ma dzis badania penatralne:szok: podejrzewają coś u dzidzi:-(
To takie smutne, bo początek ciąży,a ona już płacze

to druga połowa hehe
stanik kupiłam taki jak na siebie teraz...no może ciutkę większy mi się wydaje, ale leży w miarę dobrze

W ogóle zapomniałam, że moja szwagierka ma dzis badania penatralne:szok: podejrzewają coś u dzidzi:-(
To takie smutne, bo początek ciąży,a ona już płacze
ojej moze po prostu sa ostrozni...
u mnie lekarka panikowala przez 3 pierwsze miesiace a wsio ok

mojego to też nic nie wybudzi.. sufit by mu na głowe spadl a on by dalej spał.. o_O

jak na 3tygodniowe wczasy :-D

ja se nie mam .. ale juz upatrzony mam :-D wiec połowa sukcesu za mną :-D
fajnie:)
ja sie zastanawiam czy na necie kupic, jakby tabele byly, zmierze sie w domku ... koniecznie czarny pewnie kroj sportowy no i ze zdejmowanym cycem ale nie odpinanym bo podobno potem jest zabawa w lapanie ramiaczka :)

reklama
ojej moze po prostu sa ostrozni...
u mnie lekarka panikowala przez 3 pierwsze miesiace a wsio ok

Nie wiem, bo jak mój T zapytał co to za badania, to się bidula popłakała i tyle się dowiedzieliśmy...u nas tego nie robia, więc musiała do Bydgoszczy jechać...ale też jestem dobrej nadziei!

Do góry