A
AnOoLa88
Gość
Nogą wszystko zawsze możnano wlasnie nie wiem jak u mnie bedzie, glupio jechac jak na 2tyg wczasy
ale sam szlafrok polarkowy zlozony zajmie duzo... bede upychac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nogą wszystko zawsze możnano wlasnie nie wiem jak u mnie bedzie, glupio jechac jak na 2tyg wczasy
moj sie najpierw wybudzal i pytal co sie dzieje a ja ze zmieniam bok
ja na swój duzy zadek znalazłam majtasy
mi też ostatnio chłop powiedział ze jak czasem on nie spi a ja tak i przewracam sie z boku na bok to odgłosy wydaje jak monstrum jakieś..![]()
no wlasnie nie wiem jak u mnie bedzie, glupio jechac jak na 2tyg wczasy
a gdzie rzeczy dla dzidulka ?otóż to - dołóż do tego pampersy, podkłady poporodowe, ręczniki, kapcie - i pół torby wsiąknęło
mojego to też nic nie wybudzi.. sufit by mu na głowe spadl a on by dalej spał..moj sie najpierw wybudzal i pytal co sie dzieje a ja ze zmieniam bok, ale teraz juz ma mocny sen a szkoda bo czasem sie budze pobrykac mi sie chce, pogadac o 4 w nocy a on nic...
jak na 3tygodniowe wczasyotóż to - dołóż do tego pampersy, podkłady poporodowe, ręczniki, kapcie - i pół torby wsiąknęło
ja se nie mam .. ale juz upatrzony mama stanik karmiacy macie juz ? ja sie boje kupictzn boje sie ze trzeba bedzie taaaaki namiot
na razie unikam tematu ale czuje ze trzeba bedzie sie po niego wybrac
a gdzie rzeczy dla dzidulka ?![]()
ojej moze po prostu sa ostrozni...to druga połowa hehe
stanik kupiłam taki jak na siebie teraz...no może ciutkę większy mi się wydaje, ale leży w miarę dobrze
W ogóle zapomniałam, że moja szwagierka ma dzis badania penatralnepodejrzewają coś u dzidzi:-(
To takie smutne, bo początek ciąży,a ona już płacze
fajniemojego to też nic nie wybudzi.. sufit by mu na głowe spadl a on by dalej spał..
jak na 3tygodniowe wczasy
ja se nie mam .. ale juz upatrzony mamwiec połowa sukcesu za mną
![]()
ojej moze po prostu sa ostrozni...
u mnie lekarka panikowala przez 3 pierwsze miesiace a wsio ok