reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ojaaaaaaaa przepraszam bardzo wlasnie zawsze jak pisze do Ciebie to najpierw sprawdzam a tu szybko chcialam i zonk wybaczysz?:)
to zabrzmiało jak pedofil:-D

Ty tutaj nie podśmiewaj się z koleżanek, dobrze.:-D
Ja już wymyśliłam sobie, że skoro będę mogła wybrać sobie termin porodu to wybiorę 1 grudzień i mam szansę być pierwszą grudniówką ( albo choć zdobyć pozycje w pierwszej trójce), która urodziła dziecko w grudniu, tak jak na prawdziwą grudniówkę przystało.
I nie będziecie mogły mnie wywalić z tego forum ha ha ha
zrobisz mi prezent na imieniny?

wybacz mea ze az tyle czasu Twojego zabralam.. nie chcialam... a mi sie naprawde to podoba.. fajnie to poczytac... jeszcze pedofilem nikt mnie nie zrobil:-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
robię porządki w szafkach:-)
wiecie co mój mąz wymyślił??
że mnie i tak wieczorem na porodówkę zawiezie bo co będzie jak zacznę rodzić jutro rano??

Ale jakiś bonus do tego;-);-):-)
A nick chyba idzie zmienić ale po co?
Przynajmniej jest smiesznie co jakiś czas;-)

uwielbiam jak sie smieja ze mnie... nie no zartuje mi to nie przeszkadza naprawde... i niech mnie nigdy zadna nie przeprasza za przekrecenie nicku.. ja zwracam na to uwage bo to zabawne jest ale nie chce zadnych PRZEPROSIN!!!

jeju przeciez ja sobie tylko zartuje :-):-):-):-D:-Dczemu bieresz tak wszystko na serio ????? ;-) przeciez wiadomoz gory ze MEA jest od tego jak juz bo ona jest moderatorem nie ??? wiec to kazdy wie ale widac nie jestes dzis chyba w nastroju :-)

MERA ZARZADZA ZE OBOWIAZUJE NAS REGULAMIN FORUM BABYBOOM :) gdyby ktos mial jakiekolwiek watpliwosci to odsylam tam !!!!

reklama
Laski zostałam obrażona na jednym pod-forum za to,że przestałam się na nim udzielać
jestem dalej tematem do obgadywania a to co się o mnie pisze rozmija się kompletnie z prawdą
co mogę zrobić w takiej sytuacji???

Kochana, olej sprawę, bo nie ma sensu się przejmować przygłupami.

wybacz mea ze az tyle czasu Twojego zabralam.. nie chcialam... a mi sie naprawde to podoba.. fajnie to poczytac... jeszcze pedofilem nikt mnie nie zrobil:-)

ahahaha, dadofil był dobry :laugh2:
Daffi :-)

Do góry