mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a mnie sie nie chce skrobac buraczkow ... zas bede miala cale rece upaprane !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja podjęłam decyzję: jeżeli w tym tygodniu nie urodzę, to w przyszłym zaczynam chodzić po schodach!!!(a trochę tych schodów jest, bo mieszkam w 10piętrowym wieżowcu)
hmmmm dziwne...moja mama pojechała załtwić mój odpis , bo nie mogła znalezc w domu i w urzedzie niczego jej nie dali tylko wpisali mnie w jakas tam baze danych i kazdy urzad ,ktory bedzie ode mnie tego ządał mam informować ,ze jestem już w bazieJa już z odpisem aktu urodzenia miałam mały problem, bo urodziłam się na południu kraju, więc musiałam angażować rodziców w załatwianie jednego świstka. No niby nie kłopot, ale ciągle mnie dziwi, że urzędy nie mogą tego załatwiać między sobą.
A ja w 11 piętrowym
To kiedy zaczynamy? Ja mogę już od dziś! Może sobię kawę walnę albo colę? Plecy to mi przestały chyba pracować...nic nie mogę zrobić, a teraz piłka mi słuzy jako podpora - troszke lżej
Bardzo dobrze powiedzianeJa też mamCHCĘ URODZIĆ W GRUDNIU!
Chyba mogę się wypowiedziec na ten temat
OLAĆ BABSZTYLE!!!!!!!!!
Bobrze to zrobiłam?:-)
Nie ma to jak upierdliwa jedna osoba, przez którą wszystko się wali...
Laski wróciłam od położnej - mówi, że lada dzień urodzę
To może podium zaliczę jeszcze?:-)
Miałam w busie skurcze, ale przeszły po 1 razie
N dodatek jakiś cuchnący dziad jechał jak wracałam i myslałam, że zwymiotuję! Tak moczem śmierdziało!!!
Pobrała mi wymaz na GBS i teraz czekam na wyniki (mają byc na pojutrze dopiero...)
sniadanie jem, bo rano nic nie miałam - jaką miałam ochotę na pasztet!![]()
zwariuję z tym moim ciśnieniem... rano było 140/90tyle dobrego co mi puls spadł jak odstawiłam fenoterol
![]()
WIADOMOSC OD PAULUS89
No hejja jestem w szpitalu bo miałam skurcze. Ale już ok. Trzymaja mnie na obserwcji niestety.
Cisnienie niezleja wczoraj miałam 143/103
zarąbiste
mam takie bóle krzyża,że załatwić się nie mogę a goni mnie niemirosiernie
nie zanudzam Was swoimi żalami?
Mamy tak samo, więc luz:-)
Dziś miałam pobierany wymaz na GBS-a. Mam nadzieje, że zdążą mi oddać wyniki na czasJajca by były...
Objadłam się i mi niedobrze...a do młodego dotarła glukoza! Kopie niemiłosiernie...ale lubi jabłka - ma to po mamusi
Mea gdzie jest to top tajne secret nasze podforum na top tajne secret dane?
Ok Mea zapisalam numer;-) jakby co będę pisać...ale nie zapowiada się nia dziś...
Hehe siostra dzwoniła do mnie i mówiła, że wiosna zawitała u mnie na wsiTak podobno pięknie, ciepło, że dziwi się dlaczego jeszcze pączków nie widać
Gotuję dziś pomidorówe! Kupiłam nawet pomidory w pusczze, bo robilam kiedyś i ma taka zupa inny smak, niż na przecierze!
ty tam dobrze wiesz o kim pisze - 2 gwiazdy to wiadomo justi i magdalena !! nawase mowiac czasem je podczytuje /wczoraj mialam niezly ubaw/
znajdz mi konkretne zdjecie tego twojego wozeczka !!
A weźniesz mnie na praktyki?![]()
haha a ja na 4 i ja bez windymusze wchodzic .... fajnie wam ze macie windy
![]()
luuuźna ja zaczekam do przyszłego tygodniaMąż chce coś w robocie ponadganiać, aby potem mieć spokój, więc niech mu będzie
Mnie też dokuczają plecy w odcinku krzyżowym, takie sztywne się zrobiły, jakbym w jakiejś zbroi chodziła. A z przodu na tej samej wysokości brzuch napięty i jakby mi ktoś kilka kg kamieni nawrzucał. Takie uroki 9tego miesiąca
![]()
luuuźna ja zaczekam do przyszłego tygodniaMąż chce coś w robocie ponadganiać, aby potem mieć spokój, więc niech mu będzie
Mnie też dokuczają plecy w odcinku krzyżowym, takie sztywne się zrobiły, jakbym w jakiejś zbroi chodziła. A z przodu na tej samej wysokości brzuch napięty i jakby mi ktoś kilka kg kamieni nawrzucał. Takie uroki 9tego miesiąca
![]()