reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja podjęłam decyzję: jeżeli w tym tygodniu nie urodzę, to w przyszłym zaczynam chodzić po schodach!!!(a trochę tych schodów jest, bo mieszkam w 10piętrowym wieżowcu:))

A ja w 11 piętrowym:laugh2:
To kiedy zaczynamy? Ja mogę już od dziś! Może sobię kawę walnę albo colę? Plecy to mi przestały chyba pracować...nic nie mogę zrobić, a teraz piłka mi słuzy jako podpora - troszke lżej

Ja już z odpisem aktu urodzenia miałam mały problem, bo urodziłam się na południu kraju, więc musiałam angażować rodziców w załatwianie jednego świstka. No niby nie kłopot, ale ciągle mnie dziwi, że urzędy nie mogą tego załatwiać między sobą.
hmmmm dziwne...moja mama pojechała załtwić mój odpis , bo nie mogła znalezc w domu i w urzedzie niczego jej nie dali tylko wpisali mnie w jakas tam baze danych i kazdy urzad ,ktory bedzie ode mnie tego ządał mam informować ,ze jestem już w bazie:tak: wiec jednak coś zaczeło się zminiać:tak: tylko dlaczego u mnie coś takiego działa a u Ciebie nie :confused:

A ja w 11 piętrowym:laugh2:
To kiedy zaczynamy? Ja mogę już od dziś! Może sobię kawę walnę albo colę? Plecy to mi przestały chyba pracować...nic nie mogę zrobić, a teraz piłka mi słuzy jako podpora - troszke lżej

haha a ja na 4 i ja bez windy :-p:-p:-p musze wchodzic .... fajnie wam ze macie windy :-p:-p:-p

luuuźna ja zaczekam do przyszłego tygodnia:) Mąż chce coś w robocie ponadganiać, aby potem mieć spokój, więc niech mu będzie;) Mnie też dokuczają plecy w odcinku krzyżowym, takie sztywne się zrobiły, jakbym w jakiejś zbroi chodziła. A z przodu na tej samej wysokości brzuch napięty i jakby mi ktoś kilka kg kamieni nawrzucał. Takie uroki 9tego miesiąca:)

Ja też mam ;) CHCĘ URODZIĆ W GRUDNIU!:-D

Chyba mogę się wypowiedziec na ten temat:laugh2:

OLAĆ BABSZTYLE!!!!!!!!!

Bobrze to zrobiłam?:-)

Nie ma to jak upierdliwa jedna osoba, przez którą wszystko się wali...

Laski wróciłam od położnej - mówi, że lada dzień urodzę:szok:
To może podium zaliczę jeszcze?:-)
Miałam w busie skurcze, ale przeszły po 1 razie:sorry:
N dodatek jakiś cuchnący dziad jechał jak wracałam i myslałam, że zwymiotuję! Tak moczem śmierdziało!!!
Pobrała mi wymaz na GBS i teraz czekam na wyniki (mają byc na pojutrze dopiero...)
sniadanie jem, bo rano nic nie miałam - jaką miałam ochotę na pasztet!:laugh2::laugh2:
Bardzo dobrze powiedziane:tak::-D
Czyli czekamy jeszcze na ciebie;-)ciekawe ktora nastepna:-)

zwariuję z tym moim ciśnieniem... rano było 140/90 :confused2: tyle dobrego co mi puls spadł jak odstawiłam fenoterol :confused2:

Moim zdaniem nie jest takie zle:no:moj gin mowi ze norma jest 140/90;-)

WIADOMOSC OD PAULUS89
No hej:) ja jestem w szpitalu bo miałam skurcze. Ale już ok. Trzymaja mnie na obserwcji niestety.

Pozdrawiamy i zyczymy szybkiego powrotu;-)

ja wczoraj miałam 143/103

zarąbiste:-D

mam takie bóle krzyża,że załatwić się nie mogę a goni mnie niemirosiernie:tak:
nie zanudzam Was swoimi żalami?
Cisnienie niezle:szok:
Jak teraz sie czujesz?

Mamy tak samo, więc luz:-)
Dziś miałam pobierany wymaz na GBS-a. Mam nadzieje, że zdążą mi oddać wyniki na czas:-D Jajca by były...

Objadłam się i mi niedobrze...a do młodego dotarła glukoza! Kopie niemiłosiernie...ale lubi jabłka - ma to po mamusi:laugh2:

Mea gdzie jest to top tajne secret nasze podforum na top tajne secret dane?

A jak pobieraja ten wymaz?Robi to ginekolog czy jak?

Ok Mea zapisalam numer;-) jakby co będę pisać...ale nie zapowiada się nia dziś...

Hehe siostra dzwoniła do mnie i mówiła, że wiosna zawitała u mnie na wsi:szok::szok: Tak podobno pięknie, ciepło, że dziwi się dlaczego jeszcze pączków nie widać:-D

Gotuję dziś pomidorówe! Kupiłam nawet pomidory w pusczze, bo robilam kiedyś i ma taka zupa inny smak, niż na przecierze!

Ja tez dzis mam pomidorowa:tak:

ty tam dobrze wiesz o kim pisze - 2 gwiazdy to wiadomo justi i magdalena !! nawase mowiac czasem je podczytuje /wczoraj mialam niezly ubaw :)/

znajdz mi konkretne zdjecie tego twojego wozeczka !!

Tez wczoraj czytalam bo Syla mi napisala na gg ze sie dzieje:tak:dawno tam nie zagladalam i powiem ci ze jestem spokojna jak nie czytam co tam u nich:tak:

haha a ja na 4 i ja bez windy :-p:-p:-p musze wchodzic .... fajnie wam ze macie windy :-p:-p:-p

A pomimo wszystko niedługo będziemy chodziły na pieszo! Mam teściów na 8 i szwagierkę na 11, więc do nich też mogę się przejść:-D
luuuźna ja zaczekam do przyszłego tygodnia:) Mąż chce coś w robocie ponadganiać, aby potem mieć spokój, więc niech mu będzie;) Mnie też dokuczają plecy w odcinku krzyżowym, takie sztywne się zrobiły, jakbym w jakiejś zbroi chodziła. A z przodu na tej samej wysokości brzuch napięty i jakby mi ktoś kilka kg kamieni nawrzucał. Takie uroki 9tego miesiąca:)

Niech juz się skończy ten 9 m-c i zacznie 10:laugh2:
A propos miesięcy; młodszy szwagier znalazł taki filmik, gdzie pytają babkę w Stanach:(jakis teleturniej)

- Jak długo kobieta chodzi w ciąży?
- Do września...nie!nie!nie! - do października!

:confused2::-D:laugh2::szok::no:

9 miesięcy to termin względny - i tak powinnysmy urodzić we wrześniu!

reklama

Czuję się tak samo, po prostu jest mi niewygodnie i niekomfortowo,a bóle pleców dosyć silne i gin mi mówił, że często tak maja kobiety które wczesniej cc miały.

Do góry