reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
racja!!!! bo jeszcze dostane ochrzan.. lepiej juz zapomniec o tym...
no wiec Natalko licz skurcze i pisz nam...

Cos tu sie zle skopiowalo hehe ale to nic ....

Witam i ja:tak:
Ja listopadówek nie podczytuje bo nie widzę takiej potzreby i nie bede:tak: czytać co na nasz temat piszą, widac babki maja problemy.... z głową:-D

Dzisiaj wizyta u gina, zobaczymy co i jak;-) w sumie od srody nie byłam badana, hehe teraz zapowiadają sie bardzo częste wizyty.

JA Tez mam dzis w koncu wizyte u mojej nowej ginki -pierwsza.... :-)

hmm słyszałyście że podobno w III trymestrze ciąży mogą wrócić dolegliwości z początku ? chyba coś w tym jest, bo mnie znowu tak jak na początku, szczególnie po śniadaniu mnie mdli :/ i wrócił ból głowy /u mnie nie trwa kilka godzin, tylko kilka dni :/ od wczoraj mnie czacha boli :-( ehh.. jeszcze tylko 4-6 tygodni :confused2:

Cos w tym jest ja mam tak samo ale dopiero od poczatku 9 miesiaca:-)

ehh.. oszczędności.. my zrobiliśmy "mały remont" i za samą robocizne nam wzieli 10.000zł :eek: dodać materiały to wyszło 14 tysiaków..no ale przynajmniej nie bedziemy w kurzu remontów siedzieć z małym, bo gdzieś tydzień i ekipa kończy... a wózka nie mam jeszcze heh..ale w sumie na początku mi nie potrzebny, nie miałabym sumienia niemowlaczka w śniegu pchać w wózku żeby sie przejść..bedzie miał dwa-trzy miesiące to wyjdziemy :] własnie mi coś gmera na dole łapkami hahhaha ale fajnie :-)

2 -3 miesiace :eek::eek::eek::eek: jestem w szoku ja mam zamiar isc 2-3 tygodnie .... im wczesniej tym lepiej ,.......... moim zdaniem............:)

yeeeaaa uwielbiam to jak ktos mnie przekreca... czekam na jeszcze inne fajne pomysly:-) Daddoffil

deadofil haha :-D
hehehe tez dobry plan ... a cos podczytuje ze ci sie mala obraca !! ech te dziewczyny !!! wogole sie nie sluchaja !!! a co to bedzie za 15 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

doczekasz sie i pedofila jak tak dalej bedziesz kusic los !!!

:-D:-D:-D nie zakladaj deadofil mini poznymi wieczorami nie chodz sama po parku !

No ja też już jestem w 38 tyg, termin mam na 6 grudnia i taka niespodzianka :-)

Ja też mam ;) CHCĘ URODZIĆ W GRUDNIU!:-D

Laski zostałam obrażona na jednym pod-forum za to,że przestałam się na nim udzielać
jestem dalej tematem do obgadywania a to co się o mnie pisze rozmija się kompletnie z prawdą
co mogę zrobić w takiej sytuacji???

Chyba mogę się wypowiedziec na ten temat:laugh2:

OLAĆ BABSZTYLE!!!!!!!!!

Bobrze to zrobiłam?:-)
ale laska działa mi na nerwy
jestem dziwna
ciąża źle na mnie działa
usunęła mnie na nk a teraz pisze,że to ja ją usunęłam
na kłamie na każdym kroku
i szuka sensacji-zawsze wszystko o wszystkich musi wiedzieć
brakuje mi reszty dziewczyn bo są fajne laski ale ze względu na nią przestałam tam pisać:tak:

Nie ma to jak upierdliwa jedna osoba, przez którą wszystko się wali...

Laski wróciłam od położnej - mówi, że lada dzień urodzę:szok:
To może podium zaliczę jeszcze?:-)
Miałam w busie skurcze, ale przeszły po 1 razie:sorry:
N dodatek jakiś cuchnący dziad jechał jak wracałam i myslałam, że zwymiotuję! Tak moczem śmierdziało!!!
Pobrała mi wymaz na GBS i teraz czekam na wyniki (mają byc na pojutrze dopiero...)
sniadanie jem, bo rano nic nie miałam - jaką miałam ochotę na pasztet!:laugh2::laugh2:

co do regulaminu chodzi punkt 3 i 5 który jest wam widocznie nieznany...
a widnieje w naszym rregulaminie..
https://www.babyboom.pl/forum/tos.php
cofnij sobie kilka stron i poczytaj wypowiedzi swoich koleżanek o będziesz wiedziała:tak:

co do punktu 3 i 5 ja sie NIE ZGADZAM Z NIMI!! i dla czytelnosci forum wole napisac 5 nowych wiadomosci niz jedna dluga i niejasna :) a CAPSA proponuje uzywac z rozsadkiem :) do tej pory nam to nie przeszkadzalo to i teraz nie bedzie :)

Ja myslalam ze wy wiecie wiec nic nie pisalam..
pisalam nie dawno z Asia to ona mi wspomniala tylko ze Paulus pisala do niej ze tez jest w szpitalu.. ehhh to trzeba trzasnac do niej szybko eska!!

reklama
Do góry