jak będziesz miała rodzić to się zacznieSłonce ja tak bardzo chce byc juz po i miec mala przy sobie ze nie amsz pojecia!! jestem w stanie wszystko zrobic by przyspieszyc to a nie teraz czekam i sie mecze kiedy w koncu to ta chwila!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak będziesz miała rodzić to się zacznieSłonce ja tak bardzo chce byc juz po i miec mala przy sobie ze nie amsz pojecia!! jestem w stanie wszystko zrobic by przyspieszyc to a nie teraz czekam i sie mecze kiedy w koncu to ta chwila!!!
Słonce ja tak bardzo chce byc juz po i miec mala przy sobie ze nie amsz pojecia!! jestem w stanie wszystko zrobic by przyspieszyc to a nie teraz czekam i sie mecze kiedy w koncu to ta chwila!!!
Hej laseczki ja tez wstalam juz dawno ale nadrabialam bo troche tego bylo dzis jade do swinoujscia jak pisalam i znow bede miala nadrabiania ze hoho zaraz musze wziac ta tabletke na nadcisnienie i jakos mam bloka bo nawet przez cala ciaze tabsa w buzi nie mialam jedna nospe raz i tyle cisnienie mam 114 na 79 a tu mam tabsa brac no ale moze w dzien mi skacze skoro u lekarki ciagle 160 no nic zaraz wezme wiem ze jestem panikara ale tak juz mam hehe))
Natalko trzymam kciukaski za szybki porod no kurcze juz sie w sumie powoli zaczal))
Luuzana w ogole sie nie przejmuj i badz z nami do konca tu Cie nikt nie obgada hihi
Daddoffil przykro mi z powodu meza ale jestem pewna ze pensja splynie na dniach no bo chyba by nie zatrudniali pracownika legalnie jakby nie chcieli mu pozniej zaplacic![]()
no faktycznie podium zajete jest na cesarki ale sposob naturalny ma 3 misjca honorowe wolne... dawac dziewczyny.. czas rozkrecic to....
lepiej nic nie przyspieszać, mała wyjdzie jak będzie gotowa. Może jeszcze się wstydzi![]()
yeeeaaa uwielbiam to jak ktos mnie przekreca... czekam na jeszcze inne fajne pomysly:-) Daddoffil
no ajk jest po mamie to sie bedzie wstydziec... jak po tatusiu to tak samo.. bo tatus jak sie rodzil to bole i skurcze byly a on zamiast w dol to do gory uciekal i musieli go lekko wypychac hehehe
Ojaaaaaaaa przepraszam bardzo wlasnie zawsze jak pisze do Ciebie to najpierw sprawdzam a tu szybko chcialam i zonk wybaczysz?yeeeaaa uwielbiam to jak ktos mnie przekreca... czekam na jeszcze inne fajne pomysly:-) Daddoffil