reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej laseczki ja tez wstalam juz dawno ale nadrabialam bo troche tego bylo dzis jade do swinoujscia jak pisalam i znow bede miala nadrabiania ze hoho zaraz musze wziac ta tabletke na nadcisnienie i jakos mam bloka bo nawet przez cala ciaze tabsa w buzi nie mialam jedna nospe raz i tyle cisnienie mam 114 na 79 a tu mam tabsa brac no ale moze w dzien mi skacze skoro u lekarki ciagle 160 no nic zaraz wezme wiem ze jestem panikara ale tak juz mam hehe :)))

79 to juz jest dosc wysoko ... pamietaj ze to glownie o to cisnienie rozkurczowe chodzi !! lepiej brac tabletki niz potem tego zalowac !!

Natalko trzymam kciukaski za szybki porod no kurcze juz sie w sumie powoli zaczal :)))
Luuzana w ogole sie nie przejmuj i badz z nami do konca tu Cie nikt nie obgada hihi
Daddoffil przykro mi z powodu meza ale jestem pewna ze pensja splynie na dniach no bo chyba by nie zatrudniali pracownika legalnie jakby nie chcieli mu pozniej zaplacic:)

yeeeaaa uwielbiam to jak ktos mnie przekreca... czekam na jeszcze inne fajne pomysly:-) Daddoffil

no faktycznie podium zajete jest na cesarki ale sposob naturalny ma 3 misjca honorowe wolne... dawac dziewczyny.. czas rozkrecic to....

Dobry pomysł:-)
W sprawie porodów ucichło, wszystkie w sobotę rzuciły się do porodu, coby znaleźć się na podium, a jak miejsca zostały rozdane to się uspokoiło.
Teraz znowu będzie rzut do porodów, bo pojawiły się kolejne szanse na pozycje medalowe, oj laseczki, laseczki, tylko o medalach myślicie :-D:-D:-D

mój niech tam siedzi grzecznie, jeszcze co najmniej 3 tygodnie, niech sie uczy oddychać itp, żeby był gotowy jak przyjdzie ten dzień :) i niech mi zjedzie niżej bo niedobrze jak tak siedzi i pcha dupskiem na żołądek :/

no ajk jest po mamie to sie bedzie wstydziec... jak po tatusiu to tak samo.. bo tatus jak sie rodzil to bole i skurcze byly a on zamiast w dol to do gory uciekal i musieli go lekko wypychac hehehe

heh no to chyba rzeczywiście wstydnisia z Julki :) ja przyszłam 6 dni po terminie, urodziłam się sina, bez oddechu, bo 3 razy pępowiną byłam okręcona, jakąś akcje robili ale się udało i zaczęłam się drzeć :] wczoraj kazałam mojemu dżinowi sprawdzić pępowine czy sie mały nie poplątał bo takie fikołki tam odprawia, ale pokazał że jest okej ;-)

reklama
Do góry