Mexi
Fanka BB :)
Coś Ci wkręca...mój w 33 tc ważył 1950 g i to idealna waga była! Nie mart się, bo twoja dzidzia tez waży bardzo dobrze!!
![]()
No to mnie uspokoiłyście :-). Dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś Ci wkręca...mój w 33 tc ważył 1950 g i to idealna waga była! Nie mart się, bo twoja dzidzia tez waży bardzo dobrze!!
![]()
Dziewczyny ile ważą wasze dzidzie w 34 tygodniu? Moja waży 2200 g i wydaje mi się, że to tak w sam raz (po przewertowaniu netu) a lekarz przepisał mi znowu jakieś proszki niby na przyśpieszenie jej wzrostu. Nie chcę za bardzo ich brać, bo już i tak łykam pół apteki a o tym leku, który mi wypisał przeczytałam, że jest głównie stosowany na miażdżycę i jakieś tam zwapnienie czy coś w żyłach nóg a ja nic takiego nie mam. Lek nazywa się Medargin- czy któraś z was go zna/ albo brała?????
Poza tym naczytałam się o pęknięciu macicy i jestem cała wystrachana.
Dziewczyny mam prośbe powiedzcie mi czy przydazyło sie Wam cośtakiego-bol raczej kłucie w prawym boku tuż pod rzebrami,bol tak silny (trwajacy chwile)ze nie mozna oddechu złapac .zdazyło mi sie to 3 razy w ciagu 2 tyg-wystraszyłam sie niesamowicie bo az mnie wykreciło jestem w 33 tygczy moze ktoras z Was miala cos takiego prosze napiszcie coś
tak sobie pomyślalam ze to wyrostek albo pęcheżyk żółciowy ale po 5 min przestało boleć prosze o rade!!!!!!!!!!!!!!!!!
No cóż akozka uparta ta Twoja niunia
grunt żeby się wszystko dobrze skonczyło..
juz Cie asia i marta wyprzedziły..![]()
Akozka to niezły osiołek uparty z Misi...
Naprawdę wolę nie mysleć, co tam jest...ale chyba dostanę (może wg regulaminu mi się to należy - kto wie!)
Naprawdę po przeczytaniu tego wszystkiego odechciewa się forum i mi przykro. Nie mam ochoty już na nic, wypiję herbatę miętową, bo mnie aż żołądek rozbołał.
A mi się już torba nie dopina!
a stanik karmiacy macie juz ? ja sie boje kupictzn boje sie ze trzeba bedzie taaaaki namiot
na razie unikam tematu ale czuje ze trzeba bedzie sie po niego wybrac
Bomba! Znalazłam pracę w czasie kryzysu! Ja urodzona 13 to szczęściara:-)
Poza tym w czerwcu..Boziu jaki wcześniak ze nieCud, że żyję
![]()
Moja Dzidzia tez w 33tc wazyla 1950g i byla to waga idealna a USG potwierdzalo, ze wymiary dziecka sa na takim etapie jaj trzeba czyli równo 33tc
Zreszta nawet mój suwaczek mówi,ze maluch wazy juz ok 2kg:-)
Ja nie mam jeszcze i coraz bardziej mnie to przeraża. Zwłaszcza, że rozmawiając z Mamą dowiedziałam się, że powinnam wziąć "nieco" większy - wg. jej wyliczen jakieś 100E!Czy ktoś w ogóle widział taki stanik?!?! Mi wychodzi max. 95C... No, ale ja tłuścioch jestem, więc i pod biustem sporo nagromadzone, mimo zaledwie niecałych 3 kilo przytycia...