dokładnie ! codzienne odwiedziny w przychodni to chyba niezbyt rozsadny pomysla nie lepiej pojechac do pierwszego lepszego merketu i kupic cisnieniomierz ?? albo do apteki ?? to nie jest jakis mega koszt !!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie ! codzienne odwiedziny w przychodni to chyba niezbyt rozsadny pomysla nie lepiej pojechac do pierwszego lepszego merketu i kupic cisnieniomierz ?? albo do apteki ?? to nie jest jakis mega koszt !!
Cześć dziewczynki:-)
W końcu może będę mogła z Wami pogadać. Zdałam!! Zdałam to pieprzone koło z biochemii i to na 4. Kamień z serca mi normalnie spadł bo co roku kilka osób przez te koło leci na repetę. Mega dużo materiału i to same schematy i wzory, brr... Uwielbiam medycynę...
...
poszturchalam go i odkopal raz z laska...
nie wiem czy czekac az dr bedzie w prywatnym gabinecie czy teraz....![]()
Cześć dziewczynki:-)
W końcu może będę mogła z Wami pogadać. Zdałam!! Zdałam to pieprzone koło z biochemii i to na 4. Kamień z serca mi normalnie spadł bo co roku kilka osób przez te koło leci na repetę. Mega dużo materiału i to same schematy i wzory, brr... Uwielbiam medycynę...
No a poza tym mam dylemat- lekarz kazał mi codziennie mierzyć ciśnieie a ja nie posiadam ciśnieniomierza. Dzis co prawda byłam w przychodni ale takie wizyty w sezonie grypowym to chba jednak nie jest dobry pomysłI mam dylemat bo nie wiem co z tym fantem zrobić. chyba zadzwonie do gina i zapytam co on sądzi o takich wizytach.
Dziś w ambitnych planach mam posprzątanie mieszkanka- przez cały tydzień uczyłam się tej biochemii i troche się nazbierało...
poszturchalam go i odkopal raz z laska...
nie wiem czy czekac az dr bedzie w prywatnym gabinecie czy teraz....![]()
10 na godzine? ale to chyba w okresie aktywności dzieciaczka to się liczy, bez przesady że ma się ruszać non stopchyba by nas te dzieci rozerwały heh
nic lece pod prysznic...i do taty niech mu pospiewa o moj rozmarynie moze sie obudzi od falszu
zajrze niedlugo;-)
a mialam was dziewczyny pytac... jaka posciel do wozka kupowalyscie??? bo ja zdalam sobie sprawe ze ejszcze tego nie mam a nie wiem jaka kupic:-)