reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

I ja się melduję:zawstydzona/y:

same smutne rzeczy ostatnio wokół nas się dzieją, więc nie mam weny na pisanie a smucić wam nie chcę.

naszczęście jesteśmy zdrowi, z juniorem2 wszystko ok, a w następną środę lecimy odpocząć do Maroka na tydzień.

Staś ma kryzys w przedszkolu:-( nie chce chodzić, ja sie powoli łamię, jak mówi: "mamusiu nie zostawiaj mnie tutaj":-(dzisiaj mąż go odprowadził:zawstydzona/y:

buziaki dla wszystkich
i zdrówka dla chorowitków

reklama
cześć laski
widzę, że jakiś pomór fizyczny i psychiczny:sorry:
łeb mi pęka, ale ogólnie jest ok. tylko czas się skurczył. jakoś mi go ciągle brak:sorry: Misiek miał ostatnio dwie wpadki ze spaniem= spał w dzień, więc do nocy masssssakra:wściekła/y: fajnie było w dzień odpocząć, ale chyba wolę wieczór dla siebie:sorry: chociaż wiem, że dla dziecka jest wskazane spać w dzień, to przecież nie zmuszę zrazy do spania, żeby mi potem do 23ciej nie spał:confused2:
poza tym... dzisiaj skończyłam rehabilitację. kolano lepiej, ale nie najlepiej. w niedzielę kontrola u ortopedy, zobaczymy co powie, ale ja wiem jedno - jak nie wrócę na rehabilitację (a pewnie nie), to kupuję steper i będę dreptać, żeby sobie mięśnie nóżek wyrobić:-) nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;-) może uda mi się przy okazji zrzucić co nie co tu i tam;-)
na pewno uda mi się zrzucić 650zł w piątek, bo mi amortyzatory w autku poszły:wściekła/y: szlag by je trafił:crazy: ale 5go grudnia wybywamy do niemiec więc autko sprawne musi być:sorry:

Jola współczuję szczerze:-( co do imienia... nie mój typ:sorry:

anielap doskonale rozumiem, co znaczy dziecko nie śpiące w dzień:confused2: czy współczuję? hehe łączę się w bólu:-p ale fajnie że kreatywnie spędzacie popołudnia:tak:

no, idę zaraz mądralę do wanny wrzucić:tak: się dziecko wypierze i przez chwilę będzie całe happy:-D

Jolcia mi sie podoba imie :)

Kachasek cwiczas na stepperze moga wrocic dolegliwosci bolowe,tez mialam problemy z kolanem i stepr musialam sobie darowac.

Jeju ale w dupe dostal od Melki dzisiaj,chyba sie powiesze...jej daruje choc...zastanowie sie :D

Kachasek cwiczas na stepperze moga wrocic dolegliwosci bolowe,tez mialam problemy z kolanem i stepr musialam sobie darowac.

póki co nie jest gorzej po steperze ani po rowerku, ponoć ważne, żebym nie wyginała kolan na boki i żeby nie było przeprostu. zobaczymy.

Amelki nie rusz!!!:-D

Dzięki dziewczyny na temat szczepionki - nie szczepię!!! Teraz sezon na przeziębienia i przychodnia pełna chorych dzieciaków, więc nie chce ciągnąć Nati żeby mi sie tam jeszcze zaraziła. A film o szczepieniach nie powiem bo dosyć ciekawy.:szok:

Olla to życzę żeby Amela szybko się przyjęła do przedszkola i żeby jej się podobało. No i słodkich snów Ci życzę;-).
Anielap Kachasek Natalia też od dawna nie sypia w dzień i przyzanam że na początku ciężko było mi się przestawić (brakowało mi tego wolnego czasu w południe), ale teraz cenię sobie wolne wieczorki. Nati usypia po 20-ej.

Toska - glowa do gory - calusek w nosek!:tak:
Olla - ni ma problema - jestem do uslog.
aniajw - i dobrze z tymi szczepionkami!
Jolcia - sloneczko badz dzielna. Wspolczuje niesamowicie. Wierze, ze wszytsko sie dobrze skonczy - urodzi sie malenstwo to zapomnisz o tym wszystkim. CALUSY!!!

Ja padam. nic ide padac dalej.:tak:

Jola, Albercik kojarzy mi się z jednym filmem:-D, ale u Was w rodzinie i Jola i Jadzia - (z tego co pamietam) - to Albercik idealnie pasuje:-D

a i tak najważniejsze, żeby Tobie sie podobało:tak:

anni dzięki kochana:-)*

Przed chwilą wróciliśmy od znajomych z kolacji, bylismy razem ze Stasiem. Gospodyni przynieśliśmy kwiatki. Wychodzimy a Staś do mnie: Mamusiu, zabierz kwiatki!:-D

ok, lecę spać
jutro postaram się wiecej napisać:zawstydzona/y:

Jola, Albercik kojarzy mi się z jednym filmem:-D, ale u Was w rodzinie i Jola i Jadzia - (z tego co pamietam) - to Albercik idealnie pasuje:-D

a i tak najważniejsze, żeby Tobie sie podobało:tak:

hihi ciekawa byłam czy którejś się skojarzy :-D no ale zapomniałaś, że mamy jeszcze Maksia do kompletu :-p:-D

reklama
Muszę wam powiedzieć, że ordynator o dziwo okazał trochę serca :szok::-D
Tak się wczoraj rozryczałam, że nie będzie odwiedzin, że położne wezwały ordynatora (wszystkim się żal chyba zrobiło, bo ja na oddziale najdłużej siedzę i chyba w perspektywie najdłuższy pobyt mam), no i ordynator przyszedł, zlitował się i powiedział, że jak M przyjedzie, to położne mają mnie na wózek posadzić i zawieźć na korytarz :-D:tak:

Do góry