Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla naszej Rocznej Małgorzatki najlepsze urodzinowe życzenia
![]()

no zyc nie umierac:-)I od nas tez najlepsze życzonka dla Małgosi niech nam zyje 100 lat:-).Dla naszej Rocznej Małgorzatki najlepsze urodzinowe życzenia
![]()
, już nie będę
.

Duzo zdrowka i radosci z kazdego dnia
Zyczy Amelka z mamą;-)

Ale obiecuję poprawę...
Dzieciarnia ma tyyyle zabawek i innych pierdół, że w nich toniemy... Uznaliśmy, że póki niekumaci, to będziemy delikatnie "omijać" dozbrajanie domu ;-)
Zaczęło się od tego, że Trzoda wstała średnio wcześnie (7.20) i pozwolili się obłaskawić zabawkami i książeczkami (we własnych łóżkach) na tyle skutecznie, że na dobre oczy otworzyłam o 8.20
I wtedy już się spieszyłam ;-)
Szczęka opadła i została już w tym ogródku... Odstawiłam Młodego, zapowiedziałam, że za 20min wracam z butami (dziś jest pięknie, szkoda by stracił spacer) i pognałam z coraz bardziej zaspaną Małgosią... Gdy już wracałyśmy to wrzeszczała na mnie "AAA!!!"
Tempo podgrzewała wizja roboli dobijających się do drzwi (mieli przyjść na tarasy - ale to inna historia ;-)). No nic. Wyrobiłam się, choć ochrzan od Córy zebrałam ;-)
Ich drzemki tak się rozjechały, że właściwie nie ma szans na sensowne wyjście w ciągu dnia - jeszcze Piotruś zalicza spacer w żłobku, no ale Małgosia nie może siedzieć w domu cały dzień...
Drugie dziecko jest niesamowicie stymulowane i podciągane przez pierwsze 
Uwielbia myszkować po podłodze (jest kojcowa) i bawić się dokładnie tym, co akurat ma w łapkach Piotrek
On z resztą stosuje podobne kryterium...

Super, ze dzien taki.
:-)
Gratulacje dla Piotrka. Stasiek ostatnio na pytanie pani w przedszkolu, czy chce siku na nocnik odpowiedział: "Chyba pani żartuje"
co miał na myśli, nie mam pojęcia

no tak zapomniałam o Maksie. Cieszę, się, że pozwalają ci na odiwedziny męża. Trzymaj się kochana.