reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dzień dobry!
takie małe Czesiowe powitanie:-D
dzisiaj po 15-16 zaczynam sprzątać, gwałcić męża zacznę po 18:00
ja już chcę być "po"
dzisiaj mąż wychodząc z pracy powiedział "poczekaj z porodem aż wrócę z pracy bo chcę rodzić z Tobą"
rozczulił mnie
On mnie chyba kocha:tak:
nadrabiam Was paskudy-mam nadzieję,że nie zaczepiałyście Turbodymomana od rana:-D

spokojnie jeszcze masz 8 dni do porodu :)

reklama
TO nie jest dobry pomysl !! ale nie mi o tym decydowac !!

zawsze tak robie... dzieki niej mam ketonal na moje miesiaczki bo nie wiem jak inaczej bym przezyla... przez ciaze od tego odpoczelam... zobaczymy czy po ciazy bedzie lepiej czy tak samo... ona nawet bez recepty sprzedaje leki mojej szwagierce na astme zeby nie placic marży.. u nas to juz jest odwieczne.

Dziewczyny, które były w szpitalu mam pytanie czy miałyście kroplówkę??? Jeśli tak to wiecie co to było???

dostawałam raz magnez, tylko to ma powolutku lecieć-ja sobie podkręciłam bo mnie wnerwiało że 9 godzin mam to w ręce..i cholernie szczypało w żyłach :eek: no i sobie tym sposobem nerw w nadgarstku uszkodziłam..to było w sierpniu a dopiero teraz powoli ustaje..no i na zmiane glukoza w kroplówce. Magnez-z taką zieloną katreczką był, a glukoza- z żółtą :-)

zawsze tak robie... dzieki niej mam ketonal na moje miesiaczki bo nie wiem jak inaczej bym przezyla... przez ciaze od tego odpoczelam... zobaczymy czy po ciazy bedzie lepiej czy tak samo... ona nawet bez recepty sprzedaje leki mojej szwagierce na astme zeby nie placic marży.. u nas to juz jest odwieczne.

odwazna kobita !! ze tez sie nei boi ze ktos ja gdzies podkabluje !!!

odwazna kobita !! ze tez sie nei boi ze ktos ja gdzies podkabluje !!!

no to fakt.. ale to tylko dla zaufanych:-) a kobita taka ze masakra... chodzi do naszej miedzyrzeckiej meliny piwiarni wyglada jak sumo... i wszyskich chlopow leje co jej za skore wleza. potrafi nawet podniesc stol i w nich rzucic hihihi masakra i wozi sie najlepszymi autami w miescie...

hahah byłam na "małych zakupach".. szukam papieru toalet., było sporo rodzajów, między innymi
PAPIER MEA hahahah no ale kupiłam inny żeby nie było hhhhaha :-D
mięska mam full wypas, schabik, piękna karkóweczka, udeczka z kurczaczka, fileciki i paluszki rybne na jutro :]
a dzisiaj na obiad dalej męczymy pizze haha, no i barszczyk z wczorajszej wigilii :-D kurna najeździłam sie po sklepach w poszukiwaniu uszek.. NIE MA... byłam w trzech.. i kupiłam ..pierogi z kapustą i grzybami hah, takie większe uszka :p wciepne je do barszczu, a coooo :-p

owszem ale ja ani nie jem ani nie śpie, wszystko mnie boli i się tylko męczę

mnie wczoraj wieczorem brzucho bolał, tak jakby cały, w środku :eek: w sumie dwie nospy wziełam, w nocy widocznie przeszło. Mój mi nawet powiedział "widać że coś Ci jest, bo nie ruszyłaś czipsów które kupiłem" :-D:-D:-D:-D no fakt, zawsze jak sie czipsy w domu pojawiały to ja pierwsza :D ale jak mi coś było to nie miałam ochoty. Więc czipsy to u nas wyznacznik choroby haha, nie termometr tylko czipsy :-)

reklama
jedyny sukces to wlansie mnie oswiecilo gdzie moglam schowac gorset od sukni i bingo:-) odnalazlam go:-) znow sukienke wysawialm hehe:-) ciekawe czy ja sprzedam

Do góry