reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja będę musiała pogadać z moim ginem czy napraswdę mamy czekać aż młodemu zachce się wychodzić czy bedę miała CC na termin tak aby na święta już z Alusiem w domu być...

Wczoraj przeżyłam szok. Jedna laska mi powiedziała, że jak dziewczyna dzień przed Wszystkimi świętymi przyjechała do szpitala ze skurczami regularnymi a była 2 dni po terminie to dali jej leki na wstrzymanie :szok:bo w święto będzie tylko jeden lekarz na 3 oddziały i nie mają czasu na poród:wściekła/y::no: szok!!!!!!!!!!

jasny gwint !!! lekarze czasem sa za przeproszeniem "poje..ni" !!!!

Fuck!!! Znowu mi brzuch się stawia ja nie wyrobie

a dostalas cos na skurcze ?? fenka albo cos w tym stylu ?? moze nospe wez !!

reklama
nowamagdak biznes is biznes ludzie posuną się do wszystkiego,aby sprzedać produkt. Wiem coś o tym, bo mój tata pracuje w branży spożywczej już od 15 lat i ciężko jest tam spotkać człowieka z zasadami.

Racja, posuną siędo wszystkiego. Ale kurcze-jak sie patrzy na niektóre reklamy to jest szczyt debilizmu i wogóle - czy oni-Ci specjaliści co to wymyślają-nie widzą że to jest mega syf i wstyd takie coś reklamować.. Leci jakaś debilna reklama komórki, nie pamiętam jakiej sieci-ale gada taki niedokulany bałwan z garnkiem na głowie-głosem jakby z grobu wyszedł, przecież wszystkie dzieci będą miały traume przed bałwanami, no szok.. reklamy typu Turbodymomen, albo biedronka-są spoko, bo się człowiek nie gorsazy tylko się uśmiechnie. Ale jakieś beznadziejne piosenki z muzyki z kolęd albo tego typu rzeczy-obłęd-odrazu się przełącza na inny program...
heh się rozpisałam :]

Racja, posuną siędo wszystkiego. Ale kurcze-jak sie patrzy na niektóre reklamy to jest szczyt debilizmu i wogóle - czy oni-Ci specjaliści co to wymyślają-nie widzą że to jest mega syf i wstyd takie coś reklamować.. Leci jakaś debilna reklama komórki, nie pamiętam jakiej sieci-ale gada taki niedokulany bałwan z garnkiem na głowie-głosem jakby z grobu wyszedł, przecież wszystkie dzieci będą miały traume przed bałwanami, no szok.. reklamy typu Turbodymomen, albo biedronka-są spoko, bo się człowiek nie gorsazy tylko się uśmiechnie. Ale jakieś beznadziejne piosenki z muzyki z kolęd albo tego typu rzeczy-obłęd-odrazu się przełącza na inny program...
heh się rozpisałam :]

ponoc im bardziej debilna reklama tym lepiej trafia do swiadomosci !!! jak widze ta z drwalami z mBanku to mi sie noz w kieszeni otwiera ...

a po co ci suszona zurawina ??

ja slyszalam ze concordy sa potwornie niewygodne !!
a lebek mnie nadal boli i juz nie wiem co mu wymyslic ... chyba wezme paracetamol ...

to masz niziutkie cisnienie!! ja przy takim juz bym nie funkcjonowala !!!!

eee to niepotrzebnie trzymali cie w szpitalu !!! najwazniejsze ze nic sie nie dzieje :)

kobieto zadzwon do lekarza i powiedz mu jakie masz ciosnienie !!! rozkurczowe powyzej 90 grozi rzucawka !!!!!! bosz i co to za lekarz ktory ci nie dal nic na obnizenie ???????????? mnie tak gin nastraszyl ze jak mam cisnienie rozkurczowe 80 - 90 to juz musze mu dzwonic !!!

Na poprawienie wynikow moczu .... te co osttanio podawałam ,.... krew jak najbardziej super a mocz niezabardzo ... i dostałam uniral jakos tak i wlasnie pic suszona zurawine i pozniej wyjadac to co zostanie .... ale ejszcze nie zakupilam jej wlasnie...

aaaaaaaa mam pytanie które dawno chciałam zadać :]
mianowicie chodzi o te podkłady poporodowe. Któreś dziewczyny mówiły że Bella Newborn są najlepsze - ale tak ma na tym pisać? jak to wygląda i ile sztuk? ja dzisiaj byłam to było dużo z Belli ale podpaski same, jakieś Ultra Maxi itp ze skrzydełkami, ale coś pod tytułem Newborn ? chce kupić ale nie wiem jak ta paczka ma wyglądać i co na niej pisać - jak któraś z Was to ma już, to możecie fotke wrzucić..na cudeńka :-D:-D albo napisać co tam na tym pisze

takie coś? Bella Baby ? a nie newborn..

Załączniki

• podklady_porodowe.jpg
    podklady_porodowe.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 38
Tak patrząc na niektóre reklamy, aż mi się przykro robi, że pewnie część z nich powstaje przy współudziale moich kolegów po fachu, czyli psychologów.
nowamagdak ja mam z Belli, ale na moich pisze Mamma i na dole podkłady higieniczne. Opakowanie koloru malinowego ze zdjęciem Pani z dzidziusiem.

reklama
Do góry