reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Helcia...Pauluś dobrze was czytać:-);-)

A zauważyłyście ile dziewczyn sie zgubiło które w miarę regularnie pisały:szok::tak:

A ja dziś mam na obiad kotlety z karczku..ziemniaczki i czerwoną kapustę a la ja bo ta prawdziwa nigdy mi nie wychodz:sorry: A dziś jeszcze teściowa ma wpaść na pół dnia więc trzeba jej dać coś do zjedzenia:-)

Jejciu jak mnie ciśnie w dole:szok::szok::szok: Dobrze że nie boli bo ja wybiorę się do szpitala dopiero ze skórczami porodowymi:-) Prędzej mnie tam nie zobaczą:no:

reklama
tylko,ze ja koszmarnie znosze kazdy trymestr :-( w pierwszym wszytskie mozliwe objawy ciązy-mdlosci,zyganie itd. w IItr koszmarne bóle głowy i mdłości a teraz to już totalna masakra...
Ja mam wrażenie ,ze stan bycia w ciąży ktoś wymyślił nidawno i nie zdążył tego dopracować..

A "stan błogosławiony" wymyślił facet który nigdy nie był i nie będzie w ciąży;-)

Jak myślicie suszona żurawine mozna kupic tylko w sklepie zielarskim... ?? w aptekach nie ma :-pa musze zakupic a do sklepu zielarskiego kawałek mam ;-)

a po co ci suszona zurawina ??

dzień dobry!

widzę, że prawie wszsytkie mamy problem z bólem głowy, ja ledwo na oczy widzę tak mnie ciśnie potwornie, to przez to ciśnienie cholerne. w dodatku jakoś mi ciężko oddychać, no nic będę leżeć i tak nie mam wyjścia.
muszę kupić foteliki moim dzieciom, bo Rozalka już do 18kg dobija, no i dla malutkiej muszę jakiś nabyć, bo ten po Rozalce kuzynce pożyczyłam ale chyba na wieczne oddanie. ale nie wiem, niby byłam już zdecydowana na concordy, ale nie wiem, na nic nie moge się zdecydować.

ja slyszalam ze concordy sa potwornie niewygodne !!
a lebek mnie nadal boli i juz nie wiem co mu wymyslic ... chyba wezme paracetamol ...

no Justynka właśnie sobie zmierzyła i mam 100/60.
to masz niziutkie cisnienie!! ja przy takim juz bym nie funkcjonowala !!!!

Hej kochane wróciłam.:-D Parę słow wyjaśnienia z mojej strony się należy. Parę dni temu dostałam skurczy promieniujących na kręgosłup:szok:, nie były regularne ale bolesne więc zdecydowaliśmy się pojechać do szpitala i co?? W drodze mi przeszło a został tylko ból podbrzusza. Po badaniu okazało się, że szyjka zamknięta a na ktg skurczy nie ma.... :eek::no:Miałam nadzieję na powrót do domu ale niestety wzieli mnie na obserwacje. Dostałam kroplówe zbadali krew i mocz, co chwilę tętno Alusia no i kilka razy robione było ktg. Wczoraj łaskawie zrobili mi USG i okazało się, że wsio ok:happy::happy::happy: więc chyc do domciu ale wczoraj już do Was nie pisałam bo wykończona byłam tym szpitalem... Ale już jestem:-)

eee to niepotrzebnie trzymali cie w szpitalu !!! najwazniejsze ze nic sie nie dzieje :)

Witaminki łyknięte i magnezin także.. ale złapał mnie zonk co do ciśnienia!!! 176/105!!! masakra.. czy ja juz umieram???

w szkole sredniej podejrzewali u mnie nadcisnienie dzidziczne po tacie.. z tym ze jak zwykle grzeczna Justynka zrobila EKG ale do kardiologa nigdy wiecej nie poszla z tym wynikiem. pozniej przeszlo zaczelam oddawac krew tam to w ogole zawsze po 180/100 bo strsowe mimo ze sie w ogole nie balam... no i teraz w ciazy znow sie zaczelo dlatego bylam kilka dni w spzitalu ale na nadcisnienie nie dostalam nic.

kobieto zadzwon do lekarza i powiedz mu jakie masz ciosnienie !!! rozkurczowe powyzej 90 grozi rzucawka !!!!!! bosz i co to za lekarz ktory ci nie dal nic na obnizenie ???????????? mnie tak gin nastraszyl ze jak mam cisnienie rozkurczowe 80 - 90 to juz musze mu dzwonic !!!

reklama
a po co ci suszona zurawina ??

ja slyszalam ze concordy sa potwornie niewygodne !!
a lebek mnie nadal boli i juz nie wiem co mu wymyslic ... chyba wezme paracetamol ...

to masz niziutkie cisnienie!! ja przy takim juz bym nie funkcjonowala !!!!

eee to niepotrzebnie trzymali cie w szpitalu !!! najwazniejsze ze nic sie nie dzieje :)

kobieto zadzwon do lekarza i powiedz mu jakie masz ciosnienie !!! rozkurczowe powyzej 90 grozi rzucawka !!!!!! bosz i co to za lekarz ktory ci nie dal nic na obnizenie ???????????? mnie tak gin nastraszyl ze jak mam cisnienie rozkurczowe 80 - 90 to juz musze mu dzwonic !!!

Mea zostaniesz moim ginem???
ja sie boje ze znowu pojde do spzitala!

Do góry