reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Eh my z seksu to niemal od początku mamy zakaz, więc ostatni raz to było jakoś na początku lipca:eek:hmmmm.....ale mój m dzielnie to wytrzymuje i jeszcze wytrzymać musi;-)

reklama
AsiaKC - z ta cesarką przy 4 kg to nie była bym taka pewna. Moja kolezanka miął dzidzie 4,5 kg i 2 dni konsylium radziło czy cesarkę zrobić - bo to drugie dziecko było.
A mówiła lekarzom że pierwsze miało 3700 jakoś i były problemy z porodem...

Ja się nie znam ale któraś z dziewczyn pisała że teraz poszła fama po szpitalach żeby robić cc tym które mają mieć ponad 4 kg malutki... Dlatego też tak napisałam.

A z tymi wyliczeniami to też różnie jest... bo mam znajomą co miała usg kilka dni przed porodem, wyszło że mała ma 3600, kazali jej rodzić naturalnie, nie dała rady, w końcu zrobili cc a młoda? 5100 :eek:

Eh.. wyjśc do sklepu a tu tle nabazgrane:) Nie wiem już która to mówiła o bułeczkach, paszteciku i ogórku... mniam, smaka mam takiego, że zaraz bułę sobie zrobię, hihi:-D
Czy wy też widzicie że na moim suwaczku pisze glitery, a nie córeczka?
ja tez widze napis GILTERY.PL:tak: Miałam już Ci wczesniej powiedziec, ale myślałam, że tak ma byc:zawstydzona/y::-D

Aguś- chyba Aguś pytała mnie czy wiem jak ustawic numerki kolorków w tym programie do wyszywania... No więc ja mam z boku jakieś prostokąciki kolorowe z numerkami ale się zastanawiam czy to się zmienia z kazdym zdjęciem bo mi sie wydaje, że ciągle to samo jest:eek:

hello :-)
wlasnie wrocilam z miasta i jestem okropnie wkurzona.
mialam isc do urzedu odebrac nowy dowod i co? juz 3 raz mnie babka odesłała, bo jeszcze nie przyjechał :eek:
a ja tu juz papiery poukladane w koperty, bo mialam wyslac swoje zwolnienie, wniosek o legitymacje ubezp. i ksero dowodu do zmiany danych w firmie. I kiszka.
a tylko po to sie szykowalam, ubieralała i malowalam.
No wscieklam sie.

jednak musze ograniczyc chodzenie. Nie zdarzylam po schodach zejsc z 4 pietra, a brzuch twardy jak kamien i czulam nacisk w dole brzucha :eek:

Dziewczynki, bardzo pięknie wszystkim dziekuję za życzenia :tak::tak::tak::tak::tak::tak:Tyle chciałam napisać, ale oczywiście zanim przebrnęłam przez tyyyle stron, to połowę zapomniałam :-D U mnie tez juz obiadek przyszykowany (dziś ryż z pieczarkami i kurczaczkiem w sosie też pieczarkowym) i zaraz lecę do sklepu po winko dla moich mężczyzn :tak: Kieliszki wypolerowałam aż się błyszczą.

Ja też zajadam się mandarynkami. Dziennie schodzi mi kilogram jak nic :-D Tyle, ze wszyscy w rodzince chcieliby dziewuszkę, a wszyscy mają przeczucie, ze jednak chłopiec będzie. Tyle, że ja się mandarynkami praktycznie co roku zajadam tak :-D

Co do sexu to my tez mamy zakaz prawie od samego początku, no ale radę dawać sobie można na różne sposoby :tak:

Emilko - ja wierze, że szybko wrócisz do całkowitej równowagi. Wiem trochę co czujesz, bo w końcu sama niedawno straciłam Mamę. I dlatego pisze "troche", bo jednak Mama, a Dzidzia to różnica. Ale każda śmierć jest straszna. Jak tu kiedyś ktoś napisał, ten ból nie mija nigdy, można tylko nauczyc się z nim żyć. Wierzę, że szybko doczekasz się swojego zdrowego Maleństwa na świecie, a wtedy będziesz już miała mnóstwo sił na stawianie czoła temu wszystkiemu. Nie znamy swojego losu-może tak lepiej jest dla Antosia, że poszedł do nieba. Nie wiadomo co by go tu czekało. Na pewno jest mu tam dobrze, ma oko na Was i Was pilnuje i jak przyjdzie pora to wyśle do Was swojego zdrowego braciszka :tak: Jesteście bardzo dzielni Kochani, zasługujecie na wiele dobrego i na pewno to wszystko Was jeszcze spotka :tak:

Buziaczki dla wszystkich marcóweczek :-D

reklama
Do góry