Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A z tymi wyliczeniami to też różnie jest... bo mam znajomą co miała usg kilka dni przed porodem, wyszło że mała ma 3600, kazali jej rodzić naturalnie, nie dała rady, w końcu zrobili cc a młoda? 5100![]()
ło matko, ciężko musiało być...i to cholernie ciężko

ja tez widze napis GILTERY.PLCzy wy też widzicie że na moim suwaczku pisze glitery, a nie córeczka?
Miałam już Ci wczesniej powiedziec, ale myślałam, że tak ma byc

adelina uroczego masz synka a te dołki w policzkachsuper, mój Dawid ma ale w jednym policzku tak śmiesznie
![]()

Tyle chciałam napisać, ale oczywiście zanim przebrnęłam przez tyyyle stron, to połowę zapomniałam
U mnie tez juz obiadek przyszykowany (dziś ryż z pieczarkami i kurczaczkiem w sosie też pieczarkowym) i zaraz lecę do sklepu po winko dla moich mężczyzn
Kieliszki wypolerowałam aż się błyszczą.
Tyle, ze wszyscy w rodzince chcieliby dziewuszkę, a wszyscy mają przeczucie, ze jednak chłopiec będzie. Tyle, że ja się mandarynkami praktycznie co roku zajadam tak 

Jesteście bardzo dzielni Kochani, zasługujecie na wiele dobrego i na pewno to wszystko Was jeszcze spotka