ja też mam biegunkę od 3 dni i tak się nad tym olejkiem zastanawiam albo nad herbatą z liści malinsłyszałam, ale chyba nie usiadłabym wtedy - i tak za często odwiedzam wc
apropo olejku rycynowego, to jest znakomitą "odżywką" na rzęsy, brwi i włosy![]()
reklama
Chérie
Mama Danielka
ja też mam biegunkę od 3 dni i tak się nad tym olejkiem zastanawiam albo nad herbatą z liści malin
nie wiem czy widziałaś, wczoraj dałam tu linka z fragmentem dzień dobry tvn - https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2009-f294/grudzien-2009-a-25004/index3176.html#post4512778
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
i ja !!! i ja:-) ale się cieszę
![]()
kurcze ale ten czas zapiernicza !! skonczy sie 8 miesiac to skoncza sie niepokoje
Ja jednak potrzebuje wiecej czasu zeby dojsc niz wczesniej. pewnie dlatego,ze za bardzo sie koncentruje na tym czy mi brzuch twardnieje , czy mnie cos kloje i sporo czasu mija zanim odlece![]()
ja ci powiem ze tez ... trudniej mi "wylaczyc myslenie" i poddac sie emocjom ... maz twierdzi ze to wina tego ze jak sie podniecam to mala zaczyna szalec !! i wtedy trudniej mi sie jest skupic na "przyjemnosciach"
luuuzna
Mama Alanka
nie wiem czy widziałaś, wczoraj dałam tu linka z fragmentem dzień dobry tvn - https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2009-f294/grudzien-2009-a-25004/index3176.html#post4512778
Mi nie chce tego filmiku załadować

emwu76
Fanka BB :)
A o czym ten filmik?
trochę ciężko się kochać jak dziecko kopie z każdej stronykurcze ale ten czas zapiernicza !! skonczy sie 8 miesiac to skoncza sie niepokoje
ja ci powiem ze tez ... trudniej mi "wylaczyc myslenie" i poddac sie emocjom ... maz twierdzi ze to wina tego ze jak sie podniecam to mala zaczyna szalec !! i wtedy trudniej mi sie jest skupic na "przyjemnosciach"![]()
nie mam tvnu

załamałam się
zaczynam mieć bóle tak jak w poniedziałek
jest mąż!!!
G
Georgina
Gość
Natalka dobrze, że mąż wrócił. Zawsze to człowiek spokojniejszy
Ja też dałam do albumu fotki mojego brzuszolka. Chyba trochę opadł, mało, ale jednak, ale pewnie i tak napiszecie, że nie hehehehe.
Ja też dałam do albumu fotki mojego brzuszolka. Chyba trochę opadł, mało, ale jednak, ale pewnie i tak napiszecie, że nie hehehehe.
reklama
już nie muszę do sąsiada iśćNatalka dobrze, że mąż wrócił. Zawsze to człowiek spokojniejszy