• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hahaha -tak -jestem z B-ca:tak::-):-):-) Spotykamy sie???

za niedługo wybieramy się do Legnicy (do galerii Piastow, na Chojnowską no i do tych sklepów wokół Auchana) - u nas niestety marny wybór zakupowy...No i M ma problem w wyborze butów - rozmiar 48...

Jasne czemu nie wsiadam w autko i spotkamy się może być na zakupkach :tak:

A ja lubie robic pierogi :tak:w ogole lubie gotowac :tak:i uwielbiam polska kuchnie :tak:tylko musze miec spokoj w kuchni ale ostatnio Ania nie odpuszcza jak tylko widzi ze robie np pierogi,kopytka(dzisiaj)lub pieke ciasto to ona jest pierwsza do pomocy,a wtedy w kuchni jest pobojowisko:-D

Ojej no ... przestańcie już o tych pierogach :crazy:
Ja ubóstwiam ruskie. Ale bardzo mam wielkie wymagania. Muszą mieć w środku dużo cebulki i lekki mięciutki farsz, oczywiście porządnie doprawiony, żaden mdły u mnie nie przejdzie. Kiedyś odkryłam kilka przecznic dalej takie domowe ... pyszota ... i ciasto dakie delikatne, że rozpływa się w ustach. mmmmmm, rozmarzyłam się ... Ale samej nie chce mi się tam latać, najfajniej jest jak wpadnę na pomysł i wsysyłam męża ... czuję się wtedy jak w ciąży kiedy czasami (CZASAMI!!!) czegoś mi się zachciało :-D:rofl2:

A ja codziennie usypiam Lilię około godzinę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kiedyś było tak pięknie, kąpiel, cyc, przy cycu śpioch i do łóżka, pobudka rano. Teraz nie potrafi już zasnąć przy cycku, podsypia, ale jak poje to leży i gada do ściany, okna, obrazów i po około 30 minutach znów przysysa się do cyca. No i czasami jest jeszcze powtórka z rozrywki. A ja leżę tak, gniję i dostaję szaleju. Prawie się modlę żeby szybko minęło jej gadulenie i żeby zaraz łapała cysia. Może ktoś ma na to jakiś pomysł ??? :confused2::confused2::confused2:

Idę naleję sobie winka :sorry::sorry::sorry: Skoro florencja mówi że dziś święto, to nie będę profanować i pić herbatki :-p
Mam jeszcze białe vina maipo w lodówce. Mąż nie będzie pocieszony jak wróci i zobaczy że je otworzyłam bez niego ... ale cóż - siła wyższa :laugh2::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry