gosienkag76
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ja dzisiaj troche wczesniej bo mam wyjazd do szpitala nie bedzie mnie pare dni wiec trzymajcie za mnie kciuki troche mnie przebadają i mam nadzieje wszystko bedzie dobrze

No a teraz gratulacje:
Ella 1 śliczna ta twoja córeczka taka wystrojona

Sospettosa gratuluję syneczka i wolności teraz to juz tylko musi byc dobrze:-)
Tak na koniec tej wczorajszej burzy o piwo bezalkoholowe bo wczoraj wieczorkiem poszłam wczesniej spac i dopiero dzisiaj doczytałam dalszy ciąg dyskusji.
Mam małe pytanie do Aniołka:
Co może miec gorszy skutek dla dziecka świadome wypicie jednego piwa bezalkoholowego czy swiadome nie zrobienie sobie badania na obecność wirusa hiv wiedząc jaką sie miało przeszłość( o ile dobrze pamiętam sama o tym pisałaś)
Mam nadzieje ze nie wywołam kolejnej burzy.
Wiem jedno i potwierdził to dzisiaj rano mój mąż czytając to forum że jestesmy dziewczyny super mamami i super przyszłymi mamami.Gdyby wszystkie kobiety w ciązy tak troszczyły sie o swoje maleństwa

Jedno jest pewne juz zawsze bedziemy sie martwic o nasze pociechy bo takie jest życie matki najwazniejsze aby myslec pozytywnie i nie przyciagac złych mysli.
Uciekam kochane i trzymajcie kciuki i przesyłajcie dobre mysli.

No a teraz gratulacje:
Ella 1 śliczna ta twoja córeczka taka wystrojona

Sospettosa gratuluję syneczka i wolności teraz to juz tylko musi byc dobrze:-)
Tak na koniec tej wczorajszej burzy o piwo bezalkoholowe bo wczoraj wieczorkiem poszłam wczesniej spac i dopiero dzisiaj doczytałam dalszy ciąg dyskusji.
Mam małe pytanie do Aniołka:
Co może miec gorszy skutek dla dziecka świadome wypicie jednego piwa bezalkoholowego czy swiadome nie zrobienie sobie badania na obecność wirusa hiv wiedząc jaką sie miało przeszłość( o ile dobrze pamiętam sama o tym pisałaś)
Mam nadzieje ze nie wywołam kolejnej burzy.
Wiem jedno i potwierdził to dzisiaj rano mój mąż czytając to forum że jestesmy dziewczyny super mamami i super przyszłymi mamami.Gdyby wszystkie kobiety w ciązy tak troszczyły sie o swoje maleństwa

Jedno jest pewne juz zawsze bedziemy sie martwic o nasze pociechy bo takie jest życie matki najwazniejsze aby myslec pozytywnie i nie przyciagac złych mysli.
Uciekam kochane i trzymajcie kciuki i przesyłajcie dobre mysli.