reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

i znów skurczy dostaniesz... ja z tego co czytałam to nie chodzi o sam sex tylko chodzi w tym wszystkim o męskie nasienie. Zawarte w nasieniu prostaglandyny mogą zainicjować poród. dzis powiedzialam mezowi ze po takiej przeriwe chyba stały sie przeterminowane:-) oczywiscie dla zartu:-)
Ale dziewczynom co mają poród SN to podobno ułatwi. W sumie dzidziuś może jeszcze w brzuszku posiedzieć ale jeśli czuje się gotowy to niech się przywita z tatusiem i mamusia:-D

reklama
ze mnie się leje wydzielina ale to normalne
tylko gdzie ten czop???:-:)confused2:
a teraz newsy z pracy męża-jesr szansa na urlop na początku grudnia:-D i na podoficerkę w styczniu:confused2: i pojawia się zonk-trzeba do stycznia drugie auto kupić

Ale dziewczynom co mają poród SN to podobno ułatwi. W sumie dzidziuś może jeszcze w brzuszku posiedzieć ale jeśli czuje się gotowy to niech się przywita z tatusiem i mamusia:-D

nie martw sie tez bym bardzo tego chciala... ale co zrobic jak moja wstydnisia jest uparta tak jak ja i tatus i robi wszystko na odwrot!!! rzadzi od samego poczatku i pokazuje kto komu ma sie podporzadkowac! takze nie zachodze jej juz za skore co by po porodzie nie dala mi za mocno popalic hehe

ze mnie się leje wydzielina ale to normalne
tylko gdzie ten czop???:-:)confused2:

Ostatnio położna mi mówiła, ze czop wcale nie musi wygladać jak czop, czasami jest to po prostu troszke większa ilość śluzu, że częstokobiety nie wiedzą że im odszedł..... widac na to nie ma reguły;-)

reklama
Jak cholera:-(

A żeby szybciej urodzic to fakt, pomaga sexik, chodzeniepo schodach, wieszanie firanek- generalnie wszystkie czynności które wymagają wymachiwania rękami no i gorąca kapiel.

na gorącą kąpiel to musialabym isc do mamy bo ja mam tylko prysznic z tym hydromasażem ale to nie to samo!!!

Do góry