reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

Minęły 2 tygodnie od poprzedniej choroby, a ja jestem znów chora :eek:
Co się ze mną dzieje :confused: Wszystko wskazuje na to, że znowu zaraziłam się od Oliwki. Od wczoraj mam katar, głowa mnie boli, ogólnie jestem rozbita i mam 37,5. A tu trzeba pracować z takim lichym samopoczuciem :-(

Witam!
Ja mam właśnie dokładnie to samo :wściekła/y: Też ledwo co wyzdrowiałam i znowu mnie wzięło, na szczęście Milenka już chyba całkiem zdrowa.
A u mnie w robocie jak się rano przyjdzie to 17 stopni w pokoju, a ja tu z gorączką, nieciekawie :no:

reklama
Dziewczyny zdrówka dla Was:tak:
A ja czuję się całkiem dobrze, dziś pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu.. tylko Goska teraz zaczęła pokasływać:-( Mam nadzieję, że nic się z tego nie rozwinie, bo właśnie dowiedziałam się rano w pracy, że czeka mnie 3 dniowy wyjazd do Bergen:-(

zdrówka dla Was.

będzie ok. matylda to do mikołaja będziesz miała bliżej aby zostawić dzieci listy z prezentami.:-D lub poprosić jakiegoś łosia by je zaniósł do finlandii.

Ostatnia edycja:
Żle sie czuję,też jakaś połamana,niewyspana,zmęczona,coś mnie drapie w gardle.
No i jestem zrozpaczona,bo jak ja coś złapię,to młody te na pewno:no:

reklama
Do góry