reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

oj KAsia zdrówka, oby jak najpredziej przeszło to choróbsko!!!:tak:

mleko.... juz sie wypowiadałam:-p nic w nim dobrego nie ma, no chyba zeby sie piło takie prosto od krówki to jeszcze....:rofl2:

Pamiętam,pamietam tą dyskusje,ale mi mleko poprostu smakowało,a teraz nie....organizm sam sie broni chyba.

reklama
Cały weekend się kurowałam, teraz lepiej się czuję, ale co będzie jutro :confused: W zeszłym tygodniu też się w niedzielę czułam dobrze, a w tygodniu znów licho. W każdym razie kataru już prawie nie mam, za to zmieniony głos (na krtań mi się rzuciło) i kaszlę. Ale gorączki nie mam, więc funkcjonować jakoś się da.
Jutro zostawiam w domu małżonka z walniętymi korzonkami, jakoś sobie chłop będzie musiał poradzić, bo ja do pracy, a dzieci do szkoły.

Oj Kasia najlepiej by było, żebyś przeleżała chorobę i poszła do lekarza, moja koleżanka też tak chorobę przelatała do pracy, a teraz ma powikłania i już drugi tydz. na zwolnieniu:baffled:, tylko wiem że pewnie na zwolnie nie nie pójdziesz, bo ledwie pracę rozpoczęłaś po wych.

Ratunku - zrobił mi się bolesny odcisk na małym palcu, pewnie od kozaków, choć wydaje mi się, że mnie nie uciskają, ale pewnie tak, bo są węższe od moich jesiennych butów, a palec mam całkiem wykoślawiony. Jak mogę to dziadostwo skutecznie usunąć :confused:

Kasiu spróbuj odmoczyć odcisk, użyj płynu Scholla - słyszałam, że skuteczny. Ewentualnie spróbuj plastrów na odciski.
W ostateczności zostaje dermatolog i nowe buty:-(

Kasia, odcisk usuwała mi kiedys pedikiurzystka(wlasnie jakims płynem wyglądającym jak lakier do paznokci) i naprawdę byłam bardzo zadowolona. Jednak w świetle ostatnich wydarzeń, nie wiem czy powinnnam polecac Ci tę metodę:sorry:

reklama
Łeb mi pęka od wczoraj wieczorem,masakra obudzić sie już z bolącą głową,nie nastraja to optymistycznie,niestety...:cool:

Do góry