reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Anola bidulko moze dobrze wybraalas. w koncu to z Bratkiem masz sobie zycie ukladac i dziecko wychowywac a nie z rodzicami.. a nie ma nic gorszego jak rodzice sie wtracaja, wtedy wszystko co czlowiek uklada oni potrafia zburzyc w sekunde... maszeruj lepiej do lekarza kochana... za duzo sie stresujesz.. masz zycie pelne emocji z czego bardzo mi przykro ale dbaj o siebie i dzidziulke wy jestescie teraz najwazniejsi!!
Właśnie ! Przykre to,ze narazaja Cie własnie teraz na takie stresy ! wylacz sie od tych problemow (choc wiem ,ze nie jest łatwo) i myśl o sobie i dziecku ,skoro innych to nie obchodzi, bo to jest teraz najwazniejsze !
A rodzice nie powinni absolutnie wtracac sie w wasze zycie, bo wtedy na pewno nic dobrego z tego nie bedzie:no:

I JEDZ DO LEKARZA , bo to na serio jeszcze ciut za wczesnie na rodzenie...

reklama
wiecie co babeczki kochane... ja ide sie polozyc bo mi krzyz rozsadzi zaraz z bólu.. moze poznie jeszcze zajrze:-) buziaki dla wszystkich

kiedy w nasze zycie WSZYSCY dookoła próbują sie wtracać.. !!
ja już centralnie wysiadam..
kazdy ma coś do powiedzenia ale jak trzeba nam pomóc to sie wypinają..

strasznie teściowa miała nam odpuscic opłaty w tym miesiącu.. i co?
zostalismy bez ciepłej wody, ogrzewania i prądu.. bo nie zapłacilismy..
to mamy jej zapłacic a potem głodować?

kiedy w nasze zycie WSZYSCY dookoła próbują sie wtracać.. !!
ja już centralnie wysiadam..
kazdy ma coś do powiedzenia ale jak trzeba nam pomóc to sie wypinają..

strasznie teściowa miała nam odpuscic opłaty w tym miesiącu.. i co?
zostalismy bez ciepłej wody, ogrzewania i prądu.. bo nie zapłacilismy..
to mamy jej zapłacic a potem głodować?
daj mi do niej adres, zastrzele :wściekła/y:

ok, ostatni post o kuchni chińskiej - popatrzcie chociażby na chińczyków - któryś z nich jest otyły? tłusty? :laugh2:

narazie :happy:

reklama
Do góry