reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

dzidziulki sie pieknie rodza, dzis sie zakrecilam z iloscia juz no ale mamy dorodna siodemke :tak:
wszystkie mamy sie niecierpliwia, no ale niektore juz sa naprawde na finiszu: Natalka, Dadofil, Luuzna, Moka, Marzka...
to takie podsumowanie male ;)

reklama
Jakos chyba dam rade najwyzej cos przypale hihi bylam w niemczech bo ze swinoujscia to autem 5 minut i nakupilam slodyczy ale sie objadlam hihi no i plynow nakupilam proszkow balsamow bo zamowien troche bylo:) Wlasnie moj T dzwonil napisalam mu szczypiorem -2 pęczki a on do mnie co to jest szczypiorek z paczki hehe bo nie moze znalesc juz widze co on mi z tej listy przyniesie pewnie polowe nie to co chcialam ale coz wole to niz spedzic 2 godziny w realu.
hehe luuzik a poza tym odrobina improwizacji w kuchni wskazana, zamiast szczypiorku pewnie pietruszka bedzie :)

Ooo dziekuje bardzo za podsumowanko no tak wiem wiem juz tuz tuz ja to jeszcze z miesiac mam z tym brzucholem chodzic jak ja juz jak slon ale przynajmniej czekolady moge pojesc a przed chwila sie pizza objadlam bo obiadu nie ma dzien roboczy mamy to sobie zamowilam a co:)

Ooo dziekuje bardzo za podsumowanko no tak wiem wiem juz tuz tuz ja to jeszcze z miesiac mam z tym brzucholem chodzic jak ja juz jak slon ale przynajmniej czekolady moge pojesc a przed chwila sie pizza objadlam bo obiadu nie ma dzien roboczy mamy to sobie zamowilam a co:)
oj dziewczyno nie znasz dnia ani godziny :) Kasia limerick miala termin na 17-18/12 a juz dzidziulke tuli sn!

strasznie teściowa miała nam odpuscic opłaty w tym miesiącu.. i co?
zostalismy bez ciepłej wody, ogrzewania i prądu.. bo nie zapłacilismy..
to mamy jej zapłacic a potem głodować?

kurde no nie moge, jak może TEŚCIOWA co miesiąc żądać kasy za wodę/prąd/ogrzewanie :szok::szok::szok: zachowuje sie jakby wynajmowała komuś obcemy pokój!! sory ale ja nie potrafie tego zrozumieć.. jak Bartek sam mieszkał, to nie brała od niego kasy, ale jak Ty sie wprowadziłaś to pewnie zaczęła? no to jest chore! i ona się uważa siebie za część rodziny? co to za matka wogóle jak nie pomaga własnym dzieciom. Powinna być dumna że syn ma taką dobrą dziewczynę, która potrafi o niego zadbać itp, i powinna wam pomagać skoro Ty nie pracujesz itp, no zdenerwowałam sie, zaraz napisze do Ewy Drzyzgi i niech tą Twoją teściówe na przesłuchanie weźnie, niech sie baba wstydzi przed wszystkimi #$@^%%$#@%$#@^%&

reklama
Do góry