reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

jabluszkowe zrob

hmm właśnie mam jabłuszka w słoikach, smażone - miesiąc temu szkoda mi było jabłek z sadu to troche ich napakowałam w słoiki. Mmm jabłuszka z cynamonem, z cukrem waniliowym w cieście drożdżowym, już mi pachnie :D ale nie chce mi sie brudzić garów :p jutro może zrobie, sobota w końcu. Ale kurde nic słodkiego w domu nie mam :szok: jakieś resztki nutelli tylko .. ale chyba łyżeczka sie nie uzbiera nawet..

reklama
hmm właśnie mam jabłuszka w słoikach, smażone - miesiąc temu szkoda mi było jabłek z sadu to troche ich napakowałam w słoiki. Mmm jabłuszka z cynamonem, z cukrem waniliowym w cieście drożdżowym, już mi pachnie :D ale nie chce mi sie brudzić garów :p jutro może zrobie, sobota w końcu. Ale kurde nic słodkiego w domu nie mam :szok: jakieś resztki nutelli tylko .. ale chyba łyżeczka sie nie uzbiera nawet..
hehehe to chcesz i nie chcesz eh te kobiety w ciazy :)

łeeee, mąż dzwonił, że nie ma w sklepie krewetek tygrysich :wściekła/y: ale ma kupić kalmary, to zrobię na kolację w cieście.

spać mi się chce... :confused2:

ja tez...
wg usg waga na razie pokazna, nowe mam w przyszlym tyg
ale znam dziewczynki ktorym usg poklamalo bo tam jest jakis margines bledu nie pamietam czy +/- 300 gram czy 500 pozniej sie troche wkurzaly, ze jakby wiedzialy, ze takie wielgasne to na cc by sie zdecydowaly,
ale ja sie zaparlam na sn, zobaczymy ;-)
tak :tak:margines błedu +/-300:tak:

A ciekawa jestem jak sobie radzą rodzice np. pięcioraczków, tam to chyba bez pomocy osób trzecich się nie obejdzie.
Ja będę zadowolona jak moje Maleństwo będzie ważyło tak ok. 3300. W poniedziałek na usg ważyło 2970, może jeszcze przybierze.

ja mam wielgasny rispekt do mam blizniakow, bo jak ja sie tak mecze przy jednej to co odpiero przy dwojce,
poza tym jak pozniej dwa babelki ogarnac ... :szok:

urodzić to jeszcze chyba luss-bo pierwszy dzieciaczek toruje miejsce drugiemu, więc już idzie łatwiej.. ale dwa przy piersiach naraz, dwa łóżeczka, dwa razy pieluchy i wszsytko! no ale trojaczki to już masakra-przecież my mamy tylko 2 piersi :szok: albo 5-cio raczki, no jak to dogodzić każdemu..

reklama
łeeee, mąż dzwonił, że nie ma w sklepie krewetek tygrysich :wściekła/y: ale ma kupić kalmary, to zrobię na kolację w cieście.

spać mi się chce... :confused2:
nie jadlam jeszcze kalmarow msuze sprobowac,
z takich zyjatek jadlam tylko malze no i paluszki krabowe lae to sciema bo na opakowaniu bylo ze chyba tylko przy krabach lezaly :)

Do góry