Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo Marczo się pojawiłwitam - jeszcze nie miałam przyjemności
a gdzie to nasze kochane dogryzaczki się pochowały?confi, aga hop hop - żeby nie było że nikt was nie woła
!!!Sa inne sposoby na odstresowanie i odpoczynek niz gry....
np. przekopanie ogródka![]()

ale jezdze srednicowka to jest chwilunia

Mąż pojechał z moja siostra na pogotowie.Chyba paznokcie poobgryzam z nerwówOd wczoraj byla,zostalaby jeszcze do niedzieli ale mama jutro pracuje caly dzien i dupa:-)musialam po nia jechac ale juz sie stesknilam baaardzooo
Ja wcale tak szybko nie jezdze,no moze troszkeale jezdze srednicowka to jest chwilunia
Mamamatysia,nie zazdroszcze,moze do jutra troszke przejdzie![]()

Oj, to się porobiło... Trzymam kciuki i daj znać...Mąż pojechał z moja siostra na pogotowie.Chyba paznokcie poobgryzam z nerwów![]()
A to może na Łagiewnikach Mama mieszka?Od wczoraj byla,zostalaby jeszcze do niedzieli ale mama jutro pracuje caly dzien i dupa:-)musialam po nia jechac ale juz sie stesknilam baaardzooo
Ja wcale tak szybko nie jezdze,no moze troszkeale jezdze srednicowka to jest chwilunia
![]()
Oj,trzymam kciuki:-(Mąż pojechał z moja siostra na pogotowie.Chyba paznokcie poobgryzam z nerwów![]()