G
Georgina
Gość
Mi też by mogła obstawić jakąś datęA mi gin obstawia ze urodze gdzies okolo 37 tygodniaczyli z wyliczen wychodzi 16 grudnia:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też by mogła obstawić jakąś datęA mi gin obstawia ze urodze gdzies okolo 37 tygodniaczyli z wyliczen wychodzi 16 grudnia:-)
u mnie dokładnie to samo ....... dziś kupił gre, wrócił z pracy o 13:00 i do teraz siedzi :/
wykręce chyba korki ......
A ja się z wyrka podniosłam, strasznie dół brzucha kłuje i boli spojenie łonowe ehh ...
mea a gdzie asia wrzuciła zdjecia fifiego???
No to sie ciesze bo ju zmyslalam ,ze tylko ja taka niedorajda jestem.
Przed chwilka znow kichnelam . Nie pozostalo nic innego jak wyjac podpaske z opakowania. Jejku - ja nie uzywalam podpasek ladnych kilka lat. Jak mi dziwnie![]()
Dla mnie też. A rosnący brzuszek?Mnie jednak to dziwi- przecież jak dzieciaczek jest juz duży (tak koło 30 tyg) to ruchów w brzuszku chyba nie da się z niczym innym pomylić, a juz w szczegółności kiedy dana kobitka ma juz jakies dzieci..., naprawde dla mnie to niepojęte...
Dla mnie też. A rosnący brzuszek?
Dla mnie też. A rosnący brzuszek?
NIENAWIDZE PODPASEK PO 1000 KROC !!! ja nie wiem jak ja przezyje polog !!
Ja teżchciałabym mniej więcej wiedzieć kiedy urodzęgin mówi że pewnie po nowym roku, a cała moja rodzina i znajomi obstawiaja że juz w połowie grudnia Filipek będzie na świecie
a dzisiaj moja mama stwierdziła że mi brzuszek trochę na dół opadł
ja tam różnicy nie widzę
![]()
a ja się czuję jak nowo narodzonawczoraj seks, dzisiaj seks, tyle abstynencji spotęgowało doznania
i jeszcze mi mało...
ale nie będę przeginać![]()