reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
u mnie dokładnie to samo ....... dziś kupił gre, wrócił z pracy o 13:00 i do teraz siedzi :/

wykręce chyba korki ......
A ja się z wyrka podniosłam, strasznie dół brzucha kłuje i boli spojenie łonowe ehh ...

co ciekawego kupil ?? bo lacze sie z toba w bolach !! szczerze mowiac to szukam czegos dla siebie na PS3 ale nic nie znajduje !!

mea a gdzie asia wrzuciła zdjecia fifiego???

jedno zdjecie wrzucilam na liste !!

No to sie ciesze bo ju zmyslalam ,ze tylko ja taka niedorajda jestem :).
Przed chwilka znow kichnelam . Nie pozostalo nic innego jak wyjac podpaske z opakowania. Jejku - ja nie uzywalam podpasek ladnych kilka lat. Jak mi dziwnie :)

NIENAWIDZE PODPASEK PO 1000 KROC !!! ja nie wiem jak ja przezyje polog !!

Ja teżchciałabym mniej więcej wiedzieć kiedy urodzę;) gin mówi że pewnie po nowym roku, a cała moja rodzina i znajomi obstawiaja że juz w połowie grudnia Filipek będzie na świecie;) a dzisiaj moja mama stwierdziła że mi brzuszek trochę na dół opadł;) ja tam różnicy nie widzę;)

NIENAWIDZE PODPASEK PO 1000 KROC !!! ja nie wiem jak ja przezyje polog !!

ja też!!! tylko i wyłącznie tampony... no ale trzeba będzie jakoś zmęczyć :eek:

Ja teżchciałabym mniej więcej wiedzieć kiedy urodzę;) gin mówi że pewnie po nowym roku, a cała moja rodzina i znajomi obstawiaja że juz w połowie grudnia Filipek będzie na świecie;) a dzisiaj moja mama stwierdziła że mi brzuszek trochę na dół opadł;) ja tam różnicy nie widzę;)

hehe, też nie widziałam, dopóki nie powiedziało mi kilka osób, ze mi brzuch opadł :tak:

a ja się czuję jak nowo narodzona :laugh2: wczoraj seks, dzisiaj seks, tyle abstynencji spotęgowało doznania :laugh2:
i jeszcze mi mało...
ale nie będę przeginać :tak:

reklama
Do góry