reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

melduję się z rana, bo idę do lekarza z tym katarem i kaszlem

muszę do środy przedłużyć zwolnienie - ale już mi się nudzi w domku, wolę iść do pracy - dziwna jestem, wiem:-D

ale tyle roboty w szkole no i nie chcę zalegać z materiałem, w końcu to j.polski:tak:

patinka cieszę się, że przyjaciel przeszedł przeszczep pomyślnie, ale nie pchaj się za bardzo do szpitali :tak: chociaż ty zdaje się w szpitalu pracujesz?! - ale nie jestem pewna:eek:
u mnie do mycia okien zgłosił się M:szok:
nie wiem, jak będą wyglądać:-D

mykam pod prysznic i na śniadanie i do lekarza

buziaki

reklama
Dzień dobry :)

Ja wstałam tak srednio w humorze.....ciagle mysle o tych urodzinach....bo wiecie jak mi przykro strasznie.... kolezanki nie zapomnialy poprzynosily mi prezenty....a on glupiego kwiatka za 3 zł nie potrafił kupic......straszne urodziny... myslałam ze sie odwdzieczy za to ze ja mu zrobilam taka niespodzianke i kupilam taki drogi prezent.....i jak dzwonila do mnie wczoraj moja przyjaciolka z Gliwic to jak sie mnie pytala co tam a jak jej powiedziałam ze lipa straszna to K sie na mnie obrazil!!!!!!!!!!!!!!! czujecie to.....:szok:
chyba sama sobie kupie jakis prezent jak bede miała pieniadze....bo nie dosc ze rodzina o mnie nie pamieta...to na dodatek mąż...nie wspomne o jego rodzicach....juz nigdy . przenigdy w zyciu nikt nie dostanie ode mnie prezentu....
Mówie Wam jak nie pracuej i nie mam pieniedzy to normalnie koszmar....

Dobra koniec użalania sie nad soba....
Prosiłam matoła zeby mi przywiózł wózek od babci taki co mialam gleboki i spacerowke bo ta nasa spacerówka, ktora mlody dostal na chrziny pol roku temu sie juz rozpada......oczywiscie prosic se moge co nie:eek::eek::eek: chyba sama sie zabiore i pojde 4 kilometry do niej i sobie wezme...

AZle jedna dobra wiadomosc to taka ze dzis nasze autko wróci z naprawy..... za niecale 2 tygodnie egzamin :szok::szok::szok:wiec i ja bede sobie jezdzic :))

Ide jakies sniadanko robić bo zolądek to mi do kręgosłupa przyrósł
Buziaki kochane
Miłego dnia:*;-)

I ja sie witam:-)

Nocka minęła tak sobie, budziłam się, trochę mnie w brzuszku kłóło:-(

No ale jak narazie nic nie boli i powoli szykuję się na uczelnię.. a mi się tak nie chce, ze nie wiem.. niby tylko 4 godziny, ale jak dla mnie to i tyle jest za długo.

No nic szykuję się, bo się nie wyrobię.

Miłego dnia:tak:

Dziendobry dziewczyny!
U mnie nocka dzisiaj suuuper, spałam jak suseł:)
Za to pogoda nie nastraja optymistycznie, leje, wieje i zimno...a tu trzeba wyjsc z domu, troche firmowych spraw pozałatwiac...chwale dzien w którym zrobiłam prawo jazdy, bo inaczej ciezko by było...:-)
A weekend mi minął pod znakiem obżarstwa:)) dzis trzeba robic sobie jakis detox ;)

Witam :) a u mnie nocka tak sobie, Dawid cały czas pochlipywał, kiedy w końcu przebiją się wszystkie ząbki, na razie widać po kawałku, mam nadzieję, że to już długo nie potrwa. Po za tym dzień jak co dzień, zaraz trzeba brać się za porządki :)

Miłego dnia życzę!

witajcie
trochę czasu zajmuje nadrobienie lektury dobrze, że zaglądam tu codziennie bo po paru dniach nie odkleiłabym się od kompa,
ja wczoraj leżałam, spacerowałam, jakoś w niedzielę wolę dzień spędzić z rodziną niż przed kompem to jedyny dzień kiedy dla mnie nie istnieje...
noc taka sobie dziś dla odmiany budziłam się co dwie godziny a nie godzinę, w nocy bola biodra ciężko znaleźć miejsce, ale co tam najważniejsze,że człowiek cały i zdrowy
jutro lecę na nieszczęsną glukozę, bo w poniedziałek to pewnie dużo ludzi będzie, w piątek do lekarza
dziewczynki szaleją w brzucgu uwielbiają pomarańcze, normalnie,aż się mąż śmieje, że jak pasożyty odchodzą takie odgłosy z brzucha jakby krzyczały daj daj daj jeszcze, śmiesznie, ale fajowo

u mnie słoneczko, chyba będzie ładny dzień, buziaki miłego dnia

Witam marcóweczki :-)
Ja w nocy z godzinę nie spałam , ale potem już do rana było ok.
Wiecie co ?rybka coś się nie odzywa, mam nadzieję że to tylko lenistwo lub brak kontaktu ze światem:-(

Czarnuszka nie martw się, zemścisz się!!:evil::evil::evil:

hej laski

ja tez o RYBCE mysle ciagle... mam nadzieje wlasnie ze to z braku kontaktu i ze wszystko dobrze jest tam u niej :tak:

co do mojej akcji z matka... jeszcze sie nie wyjasnila ale maz jakos ze mna porozmawial i powiedzial ze zadzwoni do niej i powie ze slub w lutym to dobry pomysl i ze my go zorganizujemy tak czy inaczej... wiec tyle dobrego. o ile zadzwoni jak obiecal... to jest bez sensu zeby mi matka kazala brac slub wtedy kiedy jej pasuje i wygodnie niz nam-mi i mezowi

Witam - u mnie dziś kolejny domowy dzień z dziecmi...
Znowu się nie wyspałam - Paweł kasłał, Łukasz się budził...

AsiaKC i jak Ci sie film podobal???
Bo dla mnie to byla taka "kupa", ze masakra :oo::oo: Ponad 2h zmarnowane :eek:
A mnie się nawet podobał. M.in. spójność z książką i ogólnie :-)
Ja jestem fanką książek to i film mi pasuje :-D Już czekam do lata na następną część :tak:

lozko juz stoi :)dopiero co skonczone padam a o moim krzyzu i kregloslupie juz nie wspomne boliiiii ide spac i wszystkim milej nocki :)
A gdzie fotki kuchni i łóżka???
Oszczędzaj się teraz!

reklama
Do góry