Nio rozsądnie napisany artykuł

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chcialas napisac chyba ze chcialabys tak wstawac do niego w nocy ahhahahah ,MOj sie budzi srednio co 2 godziny.. a ja lece sie polozyc po tej nie przespanej nocy ....
.. bo mi sie oczka zamykaja ....
... chcialabym juz zasypiac tak z moim skarbem...
....kochanym Igorkiem...
...no ale juz niedlugo ....![]()
chcialas napisac chyba ze chcialabys tak wstawac do niego w nocy ahhahahah ,MOj sie budzi srednio co 2 godzinychoc dzisiaj wstalam do niego tylko 3 razy - dal mamusi posac ...no ale zamiast 50 ml mleczka pociagnol sobie 70 ml - oby tylko sie nie rozpedzil za bardzo bo mi mleka zabraknie hahahah
Hihi no na pewno rozki troszke pokarze ale teraz mozesz zregenerowac sily i spokojnie sie na to przygotowacGrzeczny to on jest jak narazie ale ja czuje ze on jeszcze pokarze na co go stac ahhahahah![]()
chcialas napisac chyba ze chcialabys tak wstawac do niego w nocy ahhahahah ,MOj sie budzi srednio co 2 godzinychoc dzisiaj wstalam do niego tylko 3 razy - dal mamusi posac ...no ale zamiast 50 ml mleczka pociagnol sobie 70 ml - oby tylko sie nie rozpedzil za bardzo bo mi mleka zabraknie hahahah
EEEE tam ...laski ta nie przesadzajacie ...jeszcze troche i wy tez bedziecie trulic pachnidelka waszeAsia nawet nie wiesz jak ci tu wszyscy zazdroscimywprawdzie piszemy, ze sie cieszymy ale napewno kazda sobie mysli: Ta Asica to szczęściara!!!
![]()
EEEE tam ...laski ta nie przesadzajacie ...jeszcze troche i wy tez bedziecie trulic pachnidelka waszea ja bede sie cieszyc z kazdego malenstwa urodzonego razem z Wami !
A mi smutno ze w brzuszku juz mi nic nie wierzga i wez tu badz zadowolony ahahha