reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny, przepraszam ze sie nie odzywam ale naprawde nie mam czasu na nic, ale oczywiście jak problem to do Was :), Mam mocne bóle krocza i podbrzusza, w sumie bardziej krocza, nie moge chodzic bo jak chodze to tak mnie ściska w kroczu i tak głębiej w pochwie ze musze sie podpierac, czytalam na innych forach ze takie bóle moga sie pojawiac, nie chce panikowac i zawracac głowy mojej ginekolog bez potrzeby, prosze napiszcie czy tez cos takiego Was spotkało, jak leże na boku to taka ulga, jak leże to nic nie dolega, a jak wstane, kucne albo wezme do reki torebke czy butelke wody to mnie ściska na dole od razu, co robic? pomóżcie

reklama
missiiss- nie zadręczaj się już tym co by było gdyby bo czasu już nie cofniemy.

Fakt jest taki, ża błąd lub niedbałość lekarzy wiele istnień już pochłonęła. Mój dziadek też by umarł gdybyśmy w porę nie dostali się do najlepszego profesora od spraw astmy. Laki które przepisał mu inny lekarz spowodowałyby uduszenie:wściekła/y:.
Ale sądzanie się chyba nie ma sensu szkoda nerwów i stresu:no:

Missis - wiesz ze masz racje.....musiałabys spotkac sie z jakims lekarzem sadowym i prawnikiem i opisac sytuacje..... bo z tego co piszesz to bylo ich zaniedbanie.....powinni Ci powstrzymac porod a z tego co piszesz tego nie zrobili.....i na serio mozesz dostac odszkodowanie.....bo to ze lekarzom sie nie chce gdy jest jakies swieto to ja wiem ja wiem z wloasnego doswiadczenia jak rodzilam dzien przed swietem zmarlych i w swieto jak inne babki przychodzily rodzic widzialam jacy byli opiekunczy wtedy.....musiałabys sie spotkac z prawnikiem i isc do kilku lekarzy aby kazdy z nich wydal swoją opinie....ja sie nie znam ale prawnik Ci powie wszystko....

xXxIzulqaxXx - a TY co tak krotko!!! :no: dawaj tu wiecej szczegolow!! jak sie podobal prezent... "przyjacielowi" ??

dziewczyny tak sobie pomyślałam, ze moze mojemu Karolowi kupie w prezencie pod choinkę, jakąś książkę czy poradnik o dzieciach. Juz dostal ode mnie zegarek, takze na swieta dostanie drobiazg. Tylko zeby ten poradnik byl skierowany do facetow. Cos zeby bylo jak zajmowac sie dzidzia, jak pomagac partnerce itp .
Znacie cos takiego ?

hej dziewczyny, przepraszam ze sie nie odzywam ale naprawde nie mam czasu na nic, ale oczywiście jak problem to do Was :), Mam mocne bóle krocza i podbrzusza, w sumie bardziej krocza, nie moge chodzic bo jak chodze to tak mnie ściska w kroczu i tak głębiej w pochwie ze musze sie podpierac, czytalam na innych forach ze takie bóle moga sie pojawiac, nie chce panikowac i zawracac głowy mojej ginekolog bez potrzeby, prosze napiszcie czy tez cos takiego Was spotkało, jak leże na boku to taka ulga, jak leże to nic nie dolega, a jak wstane, kucne albo wezme do reki torebke czy butelke wody to mnie ściska na dole od razu, co robic? pomóżcie

Ja bym Ci radziła skonsultować się z ginem. Lepiej dmuchać na zimne. Jak mnie raz mocniej brzuch bolał to odrazu pędziłam na wizytę. Opis tego bólu jest jak dla mnie niepokojący.

Missis-to normalne,że teraz analizujesz całą sytuacje.Być może lekarze nie zrobili wszystkiego co mogłoby pomóc...ale kto wie czy coś by zmienili..czy naprawdę mogliby pomóc...Wiesz to trochę tak jak w tym powiedzeniu:Jakby człowiek wiedział,że się przewróci to by się położył...
Lekarze i pielęgniarki to też ludzie i nie są nieomylni.Nie wszystko można przewidzieć.Przykro tylko,że człowieka spotyka takie nieszczęście jak was...

Ja się tak męcze od półtora tygodnia. Tyle, ze nie mogę ani chodzić, ani siedzieć, ani leżeć, ani się schylić, ani nogi podnieść. Z tego co piszesz to jednak mamy to samo, ale może warto pójść do lekarza? Lepiej dmuchac na zimne niż potem pluć sobie w brodę. A jeśli coś tam Ci się dzieje niedobrego? Ja bym chyba sprawdziła.

Co do mycia okien, to ja sobi odpuszczam Śwuat się nie zawali jak raz będą brudne. Firanki tylko wypiore i zagonię kogoś do wieszania, a okna ewentualnie przetrę. Papierowymu ręcznikami, bo to najlepszy środek czystości na sucho :-D

Ja się tak męcze od półtora tygodnia. Tyle, ze nie mogę ani chodzić, ani siedzieć, ani leżeć, ani się schylić, ani nogi podnieść. Z tego co piszesz to jednak mamy to samo, ale może warto pójść do lekarza? Lepiej dmuchac na zimne niż potem pluć sobie w brodę. A jeśli coś tam Ci się dzieje niedobrego? Ja bym chyba sprawdziła.

to jest nas juz coraz wiecej. Ja juz ze 2 tygodnie odczuwam cos takiego. Jednego dnia mocniej drugiego slabiej.. no.. ale jest :eek:

reklama
Do góry