reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Wiem wiem, jakbym była w domu na święta to tez Sejny. Szwagierka rodziła tam w tamtym tygodniu:-) Mnie tylko przerazało to że nie maja inkubatora i to, że potem musiałbym siedzieć u teściów a tam nawet miejsca nie ma żeby się z maluszkiem podziać... A tak na spokojnie spędze święta z mężem w Olsztynie:-)

Inkubator mają:tak: Ale dla porównania to np w Olecku też super sprzetu nie maja, w razie komplikacji jedyny szpital w rejonie z dobrym oddziałem noworodkowym jest w suwałkach.
Ale nie ma czego sie bac, bo jak ciaza donoszona, cała pod obserwacją lekarza to nie potzrebny ten super sprzęt;-)
A w Sejnach juz tyle razy leżałam w szpitalu, znam wszytskie pielegniarki, dobrze mi tam i widziałam wiele porodów, personel do wszystkich jest miły i tak samo podchodzi.

wlasnie sie dowiedzialam ze kolezanka w 8 tc,
martwie sie o nia bo ona straszna stresowiczka jest i do tego miala klopoty ze zdrowiem...
zeby 3 pierwsze m-ce przeszly bo najgorsze....

Ja w to akurat nie wierze:no:w pierwszej ciazy bralam bardzo duze dawki magnezu i nie tylko i przytylam tylko 14 kg ktorych przy wyjsciu ze szpitala juz nie bylo:no:

zależy od organizmu, ale zawsze się coś odkłada z witamin, zresztą ze wszystkiego-więcej owoców czy warzyw - oraganizm dostarcza do komórek te wszystkie mikro i makroelementy przez krew; część się wchłania, część jest wydalana a część się odkłada. U jednych więcej, u innch mniej-ale nigdy nie jest wydalane w całości.

reklama
Do góry