reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mój mąż załatwi wszystko co trzeba, ale niestety też wszyscy go wykorzystują finansowo :-( Taki trochę z niego naiwniak, dobre serducho ma. Wszsytkim pomaga i wszyscy go oszukują. Chyba nigdy nie dostawał takiej wypłaty jak mu sie należała...

Tak sie zastanawiam z tą szyjką, bo mój lekarz cały czas mówi, że jest długa i mocno trzyma. Brzuszek też wysoko, a jednak skurczy mam coraz więcej i sama nie wiem co o tym myśleć :eek:

Ja mam szyjke bardzooo dluuuuga ale za to strasznie bardzoooo miękka ,,, i powiedziala mi ze to nic ze dluga "moge pęknąć jak worek ziemniakow i zaczac sie sypac " ... rodzic bo dzidzius jest duzy i szyjka mieka moze nie wytrzymac cos takiego a skurcze mam jak juz pisalam hmm 3 -4 dziennie .... i z dnia na dzien jakby bardziej bolesne ..

nie . nie . nie..
do porodu to on wie ze musi do rydów..

Tak a jakbyś wczoraj zaczęła rodzić? ;-)

Anooooa ty lachonie nie rob tego Mei!!!! a plewka dzis pokroil moja szwagierke a potem cerowal;-)co jak okreslil nie bylo latwe bo macice musial lapac a tam same szczatki:-:)-:)-(i biedaczka sie dowiedziala, ze juz koniec z dziecmi!!!

Czemu, co jej się stało?

Mam pytanie do dziewczyn które mają osobny pokój dla swojego maluszka; czy będziecie spały w tymże pokoiku same z dzieciątkiem, czy razem z mężem ? bo jeśli maluszki budza się średnio co 2-3 godzinki to faceci będą do pracy chodzić totalnie niewyspani, ale spac osobno to też niezbyt miła perspektywa....

Nasz Kaj będzie u nas w pokoju w kołysce przez 1szy i 2gi miesiąc,
potem idzie do siebie ale mamy nianię. :tak:

Mam taki mega wkur... ze szok!!!
juz mnie denerwuje praca mojego meza. nie placa mu a wysylaja go ciagle gdzies. teraz wyjechal 250km stad nie wroci do domu na czas a ja mam dzis lekarza!!! za daleko mam by isc pieszo a moje nogi pozwalaja przejsc max 100m a na taxi mnie juz nie stac!!! najbardziej ucieszylabym sie jakbym zaczela teraz rodzic i by go przy mnie nie bylo. ja mu tego nie wybaczylabym!! zwlaszcza ze pracuje dla chama a nie czlowieka!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj ty to masz za swoje:-(

Wika mamy agencje turystyczną, sprzedajemy wycieczki :)

Dołączam sie do osób niewyspanych, prawie całą noc miałam skurcze raczej bezbolesne :-(

Czy dziewczyny, które mają skrócone szyjki mają również opadnięte brzuszki? Czy brzuch zawsze opada przed porodem?

Nie nie zawsze szyjka się skraca i brzuch opada :-)

Laski jadę do gina bo mały zlazł na dół i skórcze mam od wczoraj, mam dość po tej nocce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jadę na KTG. Niech coś robi ja przed styzniem nie urodzę o nie:-D

ja mam nisko brzuchol..
nigdy dr bmi nie powiedziala ze macica siega lukow zebrowych..
zawsze jest iles palcy nad pepkiem...
a ze mam 180cm wzrostu to nawet 5 palcy nad pepkiem to jeszcze nie luki zebrowe:-D

ja juz wykapana i wysuszona probuje wymyslec sobie jakies zadanie....

co do spraw urzedowych to chyba pozostaja dla mnie...
bo niestety urzedy czesto a przynajmniej nasz okupuja glupie baby a moj maz na babe sie nie wydrze;-)

reklama
cześć dziewczyny.
jestem taka niewyspana, że aż odbiło się to na moim wyglądzie - wory pod oczami jakby mnie ktoś pobił... zasypiam ok. północy, budzę się co godzinę, czasem częściej na siku, na zażycie tabletek i antybiotyku, bo mi niewygodnie, bo boli, BOŻE... drugie dziecko to chyba adoptuję :confused2: albo minie sporo czasu zanim się zdecyduję na kolejną ciążę.
no dobra, wyżaliłam się, idę po kolejną herbatę z cytryną bo od 3 nad ranem boli mnie gardło.
a i jeszcze mam żal do swojego męża, bo mi nawet życzeń wczoraj nie złożył z okazji imienin, nie mówiąc już o jakimś durnym chwaście :confused2:

:sad:

Do góry