reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dobra spadam bo o 11musze wyjsc,ajeszcze lozko nie poscieloneitd.ja w szlafroku.
posciel chyba zaraz na dwor wywale,iech sie wuietrzy poki pogoda

pozniej do mamy polece wiec do was wieczorkiem zajrze.
milego dnia

cześć, nie zaglądałam bo ile razy weszłam na bb z pracy to ktoś mi przeszkadzał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie zdążyłam sie jeszcze zalogować a już musiałam uciekać:no:

widzę, ze chorowania ciag dalszy:-:)-:)-( u mnie chwilowo spokój choć nie do końca, chodzę z Misią teraz do pulmunologa, wczoraj miała pobieraną krew i robimy wszystkie badania (ciężko było:-() i prawdopodobnie będziemy robić testy skórne, bo podejrzewam, ze to jej ciagłe chorowanie ma podłoże alergiczne a winowajcą jest kot:szok::szok::szok: też ciagle kaszle, pochrząkuje a gardło jet ładne, lekarz kazała mi kupić inhalator i robić codziennie inhalację z soli fizjologicznej:cool: a mała się butuje i nie chce 5 minut usiedzieć:no:

trochę poczytałam ale wszystkiego nie nadrobię, zdążyłam jednak zauważyć, ze mamy tu coraz więcej mam moderatorek:tak: no proszę jak się dziewczyny rozszalały:-D:-D:-D:-D

tak myślałam, że jak już uda mi się zajrzeć to wszystkie zwieją:tak::tak::tak::tak::tak:
a ja się strasznie męczę w tej robocie, burak już wcale się nie odzywa nawet na dzień dobry mi nie odpowiedział ostatnio więc ja już nawet nie próbuję się odzywać , nie wiem tylko jak można być takim pustym bezmózgiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda skorzystałam wreszcie z maniaru od Ciebie na gina i byłam w środę:tak::tak::tak::tak: w sumie spoko tylko nie rozumiem dlaczego mam leżeć z rozwalonymi nogami przodem do drzwi:szok::szok::szok::szok::szok:ten parawan jest nieco za krótki:szok::szok::szok:

tak myślałam, że jak już uda mi się zajrzeć to wszystkie zwieją:tak::tak::tak::tak::tak:
a ja się strasznie męczę w tej robocie, burak już wcale się nie odzywa nawet na dzień dobry mi nie odpowiedział ostatnio więc ja już nawet nie próbuję się odzywać , nie wiem tylko jak można być takim pustym bezmózgiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda skorzystałam wreszcie z maniaru od Ciebie na gina i byłam w środę:tak::tak::tak::tak: w sumie spoko tylko nie rozumiem dlaczego mam leżeć z rozwalonymi nogami przodem do drzwi:szok::szok::szok::szok::szok:ten parawan jest nieco za krótki:szok::szok::szok:

Olej buraka
A co do gina to musieli zrobić przemeblowanie bo jak ja byłam to fotel był ustawiony tak pod kątem do ściany że jak patrzyłaś to ścianę widziałaś, chyba muszę się przygotować na nowe atrakcje jak tam pójdę:szok::szok::szok::szok:

ja nie spie juz od 7 hehe ale jakos nie moglam wejsc na BB,co weszlam i probowalam odpisac to byla zawiecha i koniec:no::no::no:

Ja nawet nie wiedzialam ze sa takie wyprzedaze w castoramie:szok::szok::szok:Dobrez miec tak jakies wtyki;-):-D:-D:-D
Moze jutro sie przejade,albo wysle Tate:-)

Co prawda jestesm juz po capucinko ale ciacho chetnie zjem:-p
A co mała taki glodomor czy co ze tak przy cycu siedziala z nocy:confused2:

Ja moje tez zostawialam w domu same od urodzenia:tak:Dominika zreszta tez jak był malutki
wiadomo ,nie byly to jakies mega wypady ale czasami trzeba było

Gratuluje zebolka

Mnie dziisja kolezanka wycignela na zakupki,bo cos chciala sobie kupic:tak:Ale tego nie bylo i ja kupilam sobie fajna posciel:tak::tak::tak:Juz sobie zmienilam i dzisiaj bede spala w nowej poscieli:-):tak:
Troche przebojow mialaysmy po drodze bo jechalysmy autobusem ale przynajmnie bylo smiesznie hehe:-D:-D:-D
M.in jak wyjezdzalam wozkiem z autobusu bo ktos wysiadal to spod wozka wyleciala mi siatka z ziemniakami:szok:Jak sie cofnelam zeby ja podniesz to sie rozerwala i ziemniaki sie wysypaly,wiec sie wkurzylam i wyrabalam je wszystkie i wsiadlam do autobusu :-D:-D:-DLudzie sie na mnie patrzylijak na czubka ale nawet nie mialam do czego tychy ziemniakow pozbierac i mi sie nie chcialo:-D:-D:-D
ale mialas przygode:-D
No jestem
Z tesciową już się rozstaam, byłyśmy na spaceze, zakupach, no fajnie było, szok, ja jej ni epoznaje normalnie!!!:szok:

Dobre, jak dla mnie na prawdę, tylkoostatnio nie było tego co zwykle kupuje i wzielam inny rodzaj i mam na niego uczulenie, jak by któraś chciała, to odsprzedam pół darmo.
:-DJa tez sie smyrne jak mi sie przypomni:-DChyba, że mi skóra wysycha to momentalnie sie ratuje
ja jak mnie skoroa sciaga po myciu to sobie przypomne tak tez mam klopot z pamiecia:-D
A propos zakupów:sorry:;-):tak::-D:-D.
Dziś jak zabrałam Olka z przedszkola pojechaliśmy do Lidla,naładowałam cały wózek,wyłożyłam na taśmę,ja do wózka a torebki nie ma z kasą :no::szok:,dawaj szybko do auta po kasę,bo zapomniałam wziąć jak wysiadałam a jeszcze Jula siku wzięłam,żeby później ze sklepu nie wychodzić:zawstydzona/y::tak: ale gościu miał ubaw na kasie:tak::zawstydzona/y:.
stanie przy kasie i wolanie siku mi sie zdarzylo ale z tym portfelem mnie przebilas:rofl2:
As to taka tablica
0023164831.jpg
Laura ma taka:tak:
witam wieczorowo;)
moje panny spia od 20.30:-)
jak ja uwielbiam taki spokoj:tak::tak:
popsrzatlam juz sobie,wiec na jutro mam spokoj.

sadyste zaliczylam i przezylam.poszlo szybko,chwila borowania bez zniczulenia,trcohe bolalo aledo przezycia.dobrze ze wzielam tez pantogram ze soba bo normalnie nie bylo widac ze cos w tym zebie sie dzieje,myslala ze moze to 7.okazalo sie ze zrobila mi sie dziura jak tunel.
zalozyla opatrunk i sie zaczlo.od poludnia jade na przeciwbolwych.chwilami boli mniej,ale byly momenty ze blo niefajnie.
nic mnie tak nie rozwala jak bol zeby no i chyba jeszcze katar.

dlatgeo chcialam dziewczyny polozyc jak najszybciej spac bo moj bol odreagowywalam na nich,a po co tak.

oglnie da sie wytrzymac,ale na picztaku tak mi promieniowala ze bolala mnie cala prawa strona od klow az po 8.teraz juz tylko na dole i czasami mnie swidruje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale zaciskam zeby i trcohe lepiej.

zniezulenie nic by nie dalo bo ijakby puscilo i tak by bolalo od tego zatrcia.nie wydlubie sobiebo wtedy zab sie slabo zatruje i kolejnym razem bedzie to samo,a juz wole sie meczyc raz niz razy:eek:
wiem bo juz tak mialam.

no to sie pozalialm,ide poczytac
fajnie ze u sadysty nie bylo tak zle.Najgorszy jest bol zeba i glowy
no helooo :-):-):-):-):-):-)

pewnie żadnej już nie ma ale musiałąm do as zajrzeć :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

podczytuje Was babolki ale czasu brak na odpisywanie.

Oliwka stęskniona więc jak wracam z pracy to chce mojej uwagi,nie mogę jej odmawiać bo też mi się za nią tęsknić a w tygodniu mamy dla siebie tak mało czasu :tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie nic nowego,
oprócz tego że Oliwka gada jak nakręcona katarynka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D buzia jej się nie zamyka stale ma cos do powiedzenia :tak::tak::tak::tak::tak: trata tra ta ta i tak w kółko :tak::tak::tak::tak::tak:

ale sie ciesze bo cwaniara mi rośnie :-p:-p:-p:-p:-p

a tak poza tym to teraz wiecznie czasu mi brakuje, a najbardziej na prasowanie,więc teraz to prasuje tylko w weekendy bo w tygodniu nie daje rady:no::no::no::no:

idę oglądać Brzydulkę.

Buziaki dla wszystkich mamusiek :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

dobranoc:-)
A ja wczoraj o TObie myslalam:-) Nie dziwie sie ze tesknicie za soba do nas mozesz wlatywac i na szybko piosac co slychac ale czas z Oliwcia jest bezcenny
Witam porannie:-):-)
Maja do przedszkola odstawiona ale chrypka nic jej nie przechodzi, chyba bez lekarza się nie obejdzie:no::no::no:
Wczoraj byłam w realu bo miały być w promocji takie spodnie ortalionowe na polarku i poszłam oczywiście na darmo bo ich nie było więc dzisiaj mus iść raz jeszcze bo może dzisiaj już wystawią:crazy::crazy:

tak to jest z promocjami moze dzis sie uda:tak:
Hejka.:-)

Marta GRATULEJSZYN.:-)

Joluś to żeś zagadkę zapodała.:tak::-) Nijak nie da się tego zrobić. :no: Główkowałam nawet we śnie.:-D

A propo zbliżających się Mikołajek...
W Carreufourze jest promocja na zabawki. Na wszystkie rabat 40%. Za każde wydane 100zł na zabawki otrzymuje się 40 zł w talonach.
Hipermarket Carrefour Polska Wszystkie zabawki 40% taniej

U nas nic ciekawego...:sorry:
witamy fajnie ze napisalas bo dawno cie nie bylo
Witam,

poczytałam ale nie odpowiem bo panienki marudne :eek:

Nocka zawalona, oczy na zapałki....
wspolczuje
Dziewczyny a słyszałyscie moze o kobiecie która wyszła z domu z dzieckiem miesięcznym i nie wróciła później ze ją znaleźli ale dziecka nie miała i nie wiem co z nim jak by któras cos wiedziała to niech napisze
:no::no:
cześć, nie zaglądałam bo ile razy weszłam na bb z pracy to ktoś mi przeszkadzał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie zdążyłam sie jeszcze zalogować a już musiałam uciekać:no:

widzę, ze chorowania ciag dalszy:-:)-:)-( u mnie chwilowo spokój choć nie do końca, chodzę z Misią teraz do pulmunologa, wczoraj miała pobieraną krew i robimy wszystkie badania (ciężko było:-() i prawdopodobnie będziemy robić testy skórne, bo podejrzewam, ze to jej ciagłe chorowanie ma podłoże alergiczne a winowajcą jest kot:szok::szok::szok: też ciagle kaszle, pochrząkuje a gardło jet ładne, lekarz kazała mi kupić inhalator i robić codziennie inhalację z soli fizjologicznej:cool: a mała się butuje i nie chce 5 minut usiedzieć:no:

trochę poczytałam ale wszystkiego nie nadrobię, zdążyłam jednak zauważyć, ze mamy tu coraz więcej mam moderatorek:tak: no proszę jak się dziewczyny rozszalały:-D:-D:-D:-D

Oby badania cos wykazaly bo czeste choroby to nic dobrego.Moze faktycznie to przez kota

....sniadanko

reklama
o nie ma nikogo:szok::szok:

ja sie witam bo najpierw odpisalam a nawet czesc nie napisalam:zawstydzona/y:

My noc spokojniutka Laura spala 14h:-)
Zjadla sniadanko i bedziemy sie wybieralay na zakupki bo musze dokupic troszke do lodowki:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry