O właśnie, a że jeszcze tak z ciekawości zapytam - pracujecie w ciąży? Do kiedy macie zamiar? Ciekawam bo mnie wszyscy w pracy wysyłają na L4![]()
od 6 tygodnia jestem na zwolnieniu i wcale mi sie wracac do pracy nie chce:-)
A może się po prostu w dobrą bielizną modelująca wbiła. Ja mam taką i jak pierwszy raz założyłam to wszystkim oczy wychodziły że jaki płaski brzuszek, wcięcie w talii i żadnych wałeczków![]()
hehe ja raz taka ubralam i po godzinie taksówka do domu bo sie oddychac nie dalo. czulam sie jak parówka w za małym flaczku

hej dziewczynki, witam w ten piękny piątkowy poranekudało mi się dzisiaj nie zaspać do pracy i to jest już połowa sukcesu
![]()
co do pracy to ja mam zamiar pracować do końca o ile wszystko z maleństwem będzie OK no i oczywiście jeżeli nie zamienię się w wielorybaMoja praca nie wymaga odemnie żadnego wysiłku fizycznego, pracuję głową- jestem specjalistą ds. kadr i płac więc cały czas liczę liczę i jeszcze raz liczę ale co ja będę was zanudzała moją pracą. Lepiej powiedzcie jak spędzacie ostatki
ja całą sobotę i niedzielę w szkole ale za to jutro wieczorkiem jesteśmy zaproszeni na dwie imprezki do Andrzejów wkońcu trochę rozrywki
![]()
tez jestem specjalista ds kadr:-)
z mezem jestesmy raczej leniwi, wiec jedyne wyjscie to do mojego taty na imieniny, no i remont nieszczesnej kuchni sie ciagnie, wiec zbyt duzo do wyboru nie mamy:-(