Dagsila
zaMargolciowana :D
O właśnie, a że jeszcze tak z ciekawości zapytam - pracujecie w ciąży? Do kiedy macie zamiar? Ciekawam bo mnie wszyscy w pracy wysyłają na L4![]()
od 6 tygodnia jestem na zwolnieniu i wcale mi sie wracac do pracy nie chce:-)
A może się po prostu w dobrą bielizną modelująca wbiła. Ja mam taką i jak pierwszy raz założyłam to wszystkim oczy wychodziły że jaki płaski brzuszek, wcięcie w talii i żadnych wałeczków![]()
hehe ja raz taka ubralam i po godzinie taksówka do domu bo sie oddychac nie dalo. czulam sie jak parówka w za małym flaczku

hej dziewczynki, witam w ten piękny piątkowy poranekudało mi się dzisiaj nie zaspać do pracy i to jest już połowa sukcesu
![]()
co do pracy to ja mam zamiar pracować do końca o ile wszystko z maleństwem będzie OK no i oczywiście jeżeli nie zamienię się w wielorybaMoja praca nie wymaga odemnie żadnego wysiłku fizycznego, pracuję głową- jestem specjalistą ds. kadr i płac więc cały czas liczę liczę i jeszcze raz liczę ale co ja będę was zanudzała moją pracą. Lepiej powiedzcie jak spędzacie ostatki
ja całą sobotę i niedzielę w szkole ale za to jutro wieczorkiem jesteśmy zaproszeni na dwie imprezki do Andrzejów wkońcu trochę rozrywki
![]()
tez jestem specjalista ds kadr:-)
z mezem jestesmy raczej leniwi, wiec jedyne wyjscie to do mojego taty na imieniny, no i remont nieszczesnej kuchni sie ciagnie, wiec zbyt duzo do wyboru nie mamy:-(

ja całą sobotę i niedzielę w szkole ale za to jutro wieczorkiem jesteśmy zaproszeni na dwie imprezki do Andrzejów wkońcu trochę rozrywki
Dla mnie to nie realne. Już wiem że mam dzień z głowy
. Po około 2,5 roku zeszło następne 5kg. Jednak nad ta nieszczęsną 10 to już musialam się namęczyc żeby zgubic. Dużo wyrzeczen mnie to kosztowało, ale sie oplacalo...heheh. Jednak dojście do wagi sprzed ciązy zajęło mi 4 lata, a takiej Cichopkowej pare m-cy
.