reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Iza - myślę dokładnie, to samo, co Ty, też uważam, że Kupinosia wcale źle nie chciała, z Jej innych wypowiedzi widzę, że jest wrażliwą osóbką i wg mnie po prostu chciałaby dla AdiLei jak najlepiej.... no ale każdy robi po swojemu, swój rozum ma - ogólnie to samo "szybkie pytanie" Adi mnie rozwaliło... dawno sie tu nie odzywała a tu nagle ni stąd ni zowąd o tabletki sie pyta... :sorry:

reklama
Tez to wczoraj czytalam. Nie moge sobie tego wyobrazic. Tesciowa, konkubent i reszta doroslych nie widziala co sie z dziecmi dzialo? Dla mnie to niepojete.

No masakra, my tu stresa mamy jak nasze dziecko ma przez dzień gorszy apetyt z powodu kataru..a tu takie historie!!!Boże, jak tak można, co za okrucieństwo!!!!!!!!!!!!!!!szok!!!!Jak się czyta takie artykuły to po prostu ciary przechodzą i chyba nigdy nie zrozumiem, jak to jest na tym świecie, że takie osoby mogą mieć dzieci, a ktoś, kto by im niebo na ziemi dał stara się i zajść w ciąze nie może..:-(

mi też się w głowie nie mieści jak można do takiego czegoś dopuścić :wściekła/y::wściekła/y: przyznam, ze nie byłam w stanie doczytać artykulu do konca, bo tak mnie ścisnęło :-:)-( a mój mąż jak mu powiedziałam o tym, to mnie opieprzył,że po co mu takie rzeczy czytam ... jeżeli chodzi o krzywdę dziecka, to my przewrażliwieni jesteśmy :-(

reklama
Do góry