reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Twety- Witamy ! Jak synek ma na imię ?
Black - Rodziłaś naturalnie ? a teraz jaki plan ? Musi być Ci ciężko, teraz Ci współczuję, ale niedługo będę pewnie zazdrościć. Przygotowuję się do kolejnej ciąży, planujemy za jakieś pół roku :-)
Tak, rodziłam naturalnie, teraz takie same mam plany i mam nadzieję, że wyjdzie po mojej myśli. Ciężko momentami jest, ale pocieszam się, że to ostatnie tygodnie ;-)
BlackWizard
Noszę ją, ale w granicach rozsądku. Generalnie nic się nie dzieje, ale jak już długo mam ją na rękach to łapią mnie skurcze i muszę wtedy z tego na chwilę zrezygnować. Na początku ciąży miałam kategorycznie zabronione się przeciążać, ale szczerze mówiąc i tak robiłam swoje. Przecież nie mogłam Julki zostawić samej sobie i leżeć do góry brzuchem i ciągle wypoczywać. Na szczęście nic się nie działo. Teraz już coraz bliżej do porodu i to mnie podbudowuje. Najgorszy był dla mnie drugi trymestr. Julka wtedy intensywnie ząbkowała, przechodziła skok rozwojowy, chwili sama nie wysiedziała, a ja czułam ciągłe zmęczenie. Teraz jest dużo łatwiej. Umie się chwilę pobawić sama i mimo, że czasami potrafi przepłakać całe noce to czuję się pełna energii. Druga ciąża jest dla mnie łatwiejsza niż pierwsza. Chodząc z brzuchem z Julką przez ostatnie tygodnie myślałam, że zwariuję, teraz nie jest aż tak ciężko 

BlackWizard
Dziewczyny bez przesady!
;-)
Przypuszczam, że ciężko będzie dopiero jak druga córcia się urodzi i jak oby dwie będą dokazywać

Przypuszczam, że ciężko będzie dopiero jak druga córcia się urodzi i jak oby dwie będą dokazywać

Noszę ją, ale w granicach rozsądku. Generalnie nic się nie dzieje, ale jak już długo mam ją na rękach to łapią mnie skurcze i muszę wtedy z tego na chwilę zrezygnować. Na początku ciąży miałam kategorycznie zabronione się przeciążać, ale szczerze mówiąc i tak robiłam swoje. Przecież nie mogłam Julki zostawić samej sobie i leżeć do góry brzuchem i ciągle wypoczywać. Na szczęście nic się nie działo. Teraz już coraz bliżej do porodu i to mnie podbudowuje. Najgorszy był dla mnie drugi trymestr. Julka wtedy intensywnie ząbkowała, przechodziła skok rozwojowy, chwili sama nie wysiedziała, a ja czułam ciągłe zmęczenie. Teraz jest dużo łatwiej. Umie się chwilę pobawić sama i mimo, że czasami potrafi przepłakać całe noce to czuję się pełna energii. Druga ciąża jest dla mnie łatwiejsza niż pierwsza. Chodząc z brzuchem z Julką przez ostatnie tygodnie myślałam, że zwariuję, teraz nie jest aż tak ciężko![]()
hej
mnie tu troszke nie bylo bo opiekuje sie 3 dzieci

moja szwagierka zaszla tez szybko w 2 ciaze i sobie kregoslup nadwyrezyla ale wczoraj to ja musial moj maz na ostry dyzur wiesc bo jej dysk wypadl wogole sie ruszac nie mogla

mama tych dzieciaczkow ma lezec przez 3 dni i ja mam urwanie glowy jej mezulek nie moze wziasc urlopu to mnie zwalili na glowe swoje dzieci

black uwazaj na kregoslup nie przeciazaj sie bo jak dysk wypadnie to naprawde nieziemski bol
BlackWizard
Na ból kręgosłupa narzekałam strasznie w pierwszej ciąży, teraz mimo że brzuszek większy to nic mi nie dolega i mam nadzieję, że zostanie już tak do samego końca ;-).
Wiadomo, że nie dźwigam jakiś ciężarów itp, no z wyjątkiem jednego, słodkiego ciężaru jakim jest Julka ;-)
Wiadomo, że nie dźwigam jakiś ciężarów itp, no z wyjątkiem jednego, słodkiego ciężaru jakim jest Julka ;-)
reklama