reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

My wróciliśmy z kina, film nieźle trzyma w napięciu, ale nie da się ukryć, że miejscami jest mocno naciągany :tak:Ale efekty specjalne- super, działa na wyobraźnię, nie powiem....

kajdusia a na jakim filmie byłaś, bo z opisu to mi na 2012 wygląda. Jeśli tak to się zgadzam, że to kolejny film z niesamowitymi efektami i dla mnie to jest jedyny plus tego filmu no może jeszcze oprócz tego rosyjskiego pilota Saszy :-)

Też się już pomału będę kładła. Mdłości wróciły, głowa mnie boi, oczy pieką, profilaktycznie wzięłam witaminę C zaraz mleko z miodem i do łóżka.

reklama
Widze ze juz wszystkie prawie pożegnały sie spać
ja wskoczylam na chwilke zobaczyc co utaj sie dzieje;-)
widze ze zakupy udane , pizza zjedzona hi hi

a ja znowu tak delikatnie delikatnie poczulam takie łaskotanie jak przyłożylam reke do prawego boku i chwile głaskałam brzuszek słodkie;-)

Padłam po południu i zaraz znowu zmykam spać dalej, tylko musiałam tu zajrzeć co w świecie słychać.
Wszystkie pracujące mamusie - uważajcie na siebie i się nie przemęczajcie:tak:
zdec miłego weekendu życzę i odmelduj się koniecznie po powrocie.
mama mikołaja - cieszę się, ża zakupy udane:tak:
SIABA - czyli masz starą infekcję, jak to mówi mój gin nie ma się czym przejmować.

Dobrej nocy dziewczęta i do zobaczenia jutro:-)

anecznik- tak, to był 2012 :-) W sumie podobał mi się, ale zasnę dziś bez problemu, nie wstrząsnął mną ;-)
Idę się kąpać
Dobranoc wszystkim :-)

Witam i ja po przerwie na zakupki ;)

Kupiłam tylko spodnie i to nie ciążowe (bo były jakieś dziwaczne i wyglądałam w nich jak klaun) tylko zwykłe materiałowe, 2-3 cm na wyrost :-)
Mam w czym chodzić !!!

Reszta potrzebnych rzeczy czeka do następnego razu!

Opowiadacie o rybkach, pizzach i tortach .... mmmmmhhhhhh pycha ... zjadło by się...

Strasznie mnie to wędrowanie po sklepach zmęczyło więc odpoczywałyśmy w kawiarni i najdałam sie lodów i sałatki owocowej. Do tego świeży soczek z pomarańczy ,,, :-)

I dziś pierwszy raz od kilku dni chce mi się spać o tej porze. Lecę więc do łóżeczka :-) Dobranoc i do jutra!

Wlasnie wrocilam ze szpitala:-(
Rano wam pisalam ze mam lekkie plamienia.Niestety nie dawalo mi to spokoju i pojechalam do szpitala aby mnie zbadali.Oczywiscie tylko sie wkorwilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dosc ze 3 godziny czekalam na lekarza to jeszcze jakis dupek mnie przyjal:crazy: Niestety przy badaniu spanikowalam bo krew leciala mi miedzy nogami.Pielegniarka mnie badala i pocieszala bo plakalam jak bobr:-(Lekarz stwierdzil ze nie krwawie duzo i co zamierzam robic:szok::szok:On sie mnie pyta co mam robic:wściekła/y::wściekła/y:Powiedzialam mu ze chce aby zrobil mi usg i sprawdzil co z dzidzia.Chyba widac moja twarz zrobil mi je.Jednak jakis lewy byl i nie wiedzial do czego jest maszyna:szok:Tyle dobrego ze widzialam dziedzie i jest umieszczona w macicy.Niestety nie slyszalam bicia serduszka ani nie widzialam.Lekarz powiedzial ze nie moze mi nic powiedziec bo nic nie widzi (nie jego specjalnosc robienie usg:wściekła/y:) Chcial mi przelozyc usg na poniedzialek ale terminy zajete i mam dopiero w czwartek:no:Jak sie go zapytalam jaki moze byc powod krwawienia to powiedzial ze nie ma zadnego i poprostu czasami krwawi:wściekła/y:Skonczylo sie na tym ze gowno sie dowiedzialam i jutro z rana znowu jade mam nadzieje ze do innego lekarza:sorry:

P.s -Przepraszam za slownictwo ale mam nerwy jak nic:wściekła/y:

Cześc dziewczyny
nie mam dla Was dzisiaj dużo czasu, bo przyjechała moja mamcia i razem siedzimy i gadamy... A za chwilę jadę z mężusiem na 2012- mam nadzieję, że wrócę pełna wrażeń- oby nie za mocno ;-)
;-)
koriander- ja mam jutro urodzinki, zrobisz mi tort??? ;-)
liliti- gratuluję udanej wizyty, fajnie, że z maluchem wszystko ok
Kama83- tylko się nie denerwuj, leż jak najwięcej i uważaj, żeby nic nie dźwigać i będzie wszystko dobrze!

Miłego dnia wszystkim i udanych dzisiejszych wizyt!

Dobra, uciekam, muszę sobie jeszcze twarz namalować :-D
Z okazji urodzinek życzę wszystkiego najlepszego
i ja ponownie witam:-) też jadłam na obiad rybkę:-) miałam na nią straszną ochotę:-)a ponieważ mój sąsiad uwielbia łowić ryby i był ostatnio na morzu więc dostałam dorsza:-)był po prostu przepyszny:-D

i tak jak paula pozostawię pewne sprawy bez komentarza:-)
widze że rybki to w tym dniu królowały u mnie też tyle że mi jakoś nie podchodzi teraz:zawstydzona/y::no:
Wlasnie wrocilam ze szpitala:-(
Rano wam pisalam ze mam lekkie plamienia.Niestety nie dawalo mi to spokoju i pojechalam do szpitala aby mnie zbadali.Oczywiscie tylko sie wkorwilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dosc ze 3 godziny czekalam na lekarza to jeszcze jakis dupek mnie przyjal:crazy: Niestety przy badaniu spanikowalam bo krew leciala mi miedzy nogami.Pielegniarka mnie badala i pocieszala bo plakalam jak bobr:-(Lekarz stwierdzil ze nie krwawie duzo i co zamierzam robic:szok::szok:On sie mnie pyta co mam robic:wściekła/y::wściekła/y:Powiedzialam mu ze chce aby zrobil mi usg i sprawdzil co z dzidzia.Chyba widac moja twarz zrobil mi je.Jednak jakis lewy byl i nie wiedzial do czego jest maszyna:szok:Tyle dobrego ze widzialam dziedzie i jest umieszczona w macicy.Niestety nie slyszalam bicia serduszka ani nie widzialam.Lekarz powiedzial ze nie moze mi nic powiedziec bo nic nie widzi (nie jego specjalnosc robienie usg:wściekła/y:) Chcial mi przelozyc usg na poniedzialek ale terminy zajete i mam dopiero w czwartek:no:Jak sie go zapytalam jaki moze byc powod krwawienia to powiedzial ze nie ma zadnego i poprostu czasami krwawi:wściekła/y:Skonczylo sie na tym ze gowno sie dowiedzialam i jutro z rana znowu jade mam nadzieje ze do innego lekarza:sorry:

P.s -Przepraszam za slownictwo ale mam nerwy jak nic:wściekła/y:
Wiem ze łatwo sie mówi ale postaraj sie nie denerwowac i jutro radze pójść do innego bo podejscie tego pozostawia wiele do zyczenia a wogule to na czym on sie zna w takim razie

nie bylo mnie na forum 2 dni a naskrobalyscie ponad 40 stron dziewczyny nie sposob to nadrobic dobrze ze moj M w pracy bo jakby widzial ile czasu siedzialam zeby to przeczytac to bymmiala do sluchania!!!!!

reklama
Do góry